Status Quo @ Nobori

Home $ Cultural $ Expozitii $ Status Quo @ Nobori

by | Aug 31, 2012 | Expozitii

Cristina Tămaş e prima artistă care expune în noul spaţiu expoziţional Nobori.

Expoziţia personală a artistei plastice clujene Cristinei Tămaş încânta privirea şi sufletul publicului ce trece poduleţul Terasei Nobori. Timp de o săptămână, spaţiul expoziţional Nobori abundă în culoare şi ludic, pe de-o latură, dar şi în exactitate şi noncromatic, într-o altă latură.

„Status Quo” este numele acestei expoziţii întrucât Cristina Tămaş redă, prin lucrările acestei colecţii, o stare pe care o are încă de la momentul regăsirii sale artistice şi pe care o păstrează cu o nestăvilită năzuinţă şi în prezent.

Cele două părţi ale expoziţiei subliniază dorinţa artistei de a nu se încorseta într-un singur stil grafic, ci dimpotrivă, de a-şi manifesta talentul artistic sub acea formă care se potriveşte descrierii unui sentiment, viziune, gând, trăire.

Prima parte este o colecţie de pictură cu încă o dimensiune. Culorile şi materialele de pe şevalete nu se mulţumesc să rămână într-un plan bidimensional. A doua parte este o colecţie de grafism cu tuşe de tempera. Lucrările monocromatice au o poveste concretă, desenul este ferm conturat.

Vernisajul acestei expoziţii are loc vineri, 31 august, de la ora 18, pe Terasa Nobori, strada Plopilor, nr. 62, Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!