DJ Vadim @ Boiler Club

Home $ Party $ DJ Vadim @ Boiler Club

by | Sep 11, 2012 | Party

DJ Vadim – djset

Warmup & Afterparty: Dubase / Bread & Butter

DJ Vadim a mai fost la Boiler in octombrie 2012. O galerie foto de atunci gasiti aici.

Vadim este un prolific DJ și producător independent născut în Rusia, la Saint Petersburg. În momentul de față locuiește la New York și Berlin iar muzica sa combină hip-hop-ul, soul-ul, reggae-ul și genul electronic. Colindă lumea în lung și-n lat, colaborează și mixează cu talente recunoscute și în formare pe toate continentele, în toate limbile și în toate culturile. Despre el s-a spus că e unul din puținii artiști care crează lucruri noi în hip-hop, și, de asemenea, că e un artist ce nu poate fi ignorat.
În ’94 și-a fondat propriul său record label, “Jazz Fudge”, iar în anul următor a semnat pentru „Ninja Tune”. În prezent colaborează cu „BBE”, colaborare începută în 2007.
În afară de munca de DJ, Vadim a lucrat ca A&R și prezentator la Radio BBC, la emisiunea „Around The World In Eight Relays”.
A colaborat cu mai multe nume cunoscute, ca și: The Roots, Prince, DJ Krush, Stevie Wonder, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly and the family stone, Fat Freddys Drop, Super Furry Animals, sau Paul Weller.

DJ Vadim a făcut mai multe remixuri pentru: The Cure, Erykah Badu, Alice Russell, Paul Weller, Prince, sau CL Smooth. El a fost în turnee timp de 15 ani în peste 60 de țări și are în medie 180 de show-uri anual și 2.500 în total. Deși a fost descris ca un artist underground, DJ Vadim a atras atenția marilor corporații și a produs muzică pentru: Absoluth Vodka, Nokia, Sin City, EA Sports și MTV.

Vineri e seara Becherovka Romania WELCOME SHOTS @ Boiler Club!
1. iei un talon la intrare
2. spui BE-CHE-ROV-KA
3. ceri UN SHOT GRATIS LA BAR
Long-drinkuri nou-nouțe de gustat: BETON și LEMOND APPLE!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!