BEST organizează cursuri de sezon în cinci locații din Europa

Home $ Știri Cluj $ BEST organizează cursuri de sezon în cinci locații din Europa

by | Sep 18, 2012 | Știri Cluj

Organizaţia internaţională BEST (Board of European Students of Technology) trimite studenți în această iarnă, la cursuri de sezon în cinci locaţii din Europa. La aceste cursuri pot aplica şi studenţii clujeni, prin intermediul grupului local BEST Cluj-Napoca. Pentru a aplica, tot ce trebuie să facă studenții este să trimită o scrisoare de motivaţie până la data de 14 octombrie organizatorilor prin care să-i convingă că vor să participe la curs.Singura condiţie pentru aplicanţi este ca aceştia să fie studenţi în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Printre locaţiile pe care studenţii le pot alege în acest sezon se numără Franţa, unde se organizează două cursuri în Paris, Austria, cu un curs în Graz, Slovacia cu un curs în Kosice şi chiar Rusia, unde va fi organizat un curs în îndepărtatul Ekaterinburg. În cadrul acestor cursuri participanţii vor studia de la inginerie până la economie, marketing sau management.

În plus, în cadrul cursurilor, pe lângă partea educativă, studenţii clujeni vor avea ocazia să intre în contact cu alţi studenţi din întreaga Europa, să-şi facă noi prieteni şi să experimenteze cultura, tradiţiile şi gastronomia locului.

Cursurile vor avea loc în luna februarie a anului viitor şi nu se percepe nicio taxă de participare. Cazarea, masa şi activităţile din timpul liber sunt acoperite de organizatori, tot ce trebuie să facă studenţii este să îşi achiziţioneze biletul de drum. Cursurile se vor tine în limba engleza.

Astfel de cursuri sunt organizate de către grupurile locale BEST din întreaga Europa în fiecare sezon: toamna, iarna, primăvara şi vara.

Mai multe informaţii despre eveniment şi modul de aplicare la cursuri pot fi găsite la adresa:http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!