Fotbal feminin: Olimpia vs Sv Neulengbach @ Cluj Arena

Home $ Sport $ Fotbal feminin: Olimpia vs Sv Neulengbach @ Cluj Arena

by | Sep 22, 2012 | Sport

Vino la primul meci de Champions League pe Cluj Arena!

Fotbal feminin: Olimpia Univ. Tehnica Cluj-Napoca VS Sv Neulengbach

Miercuri, 26 septembrie 2012, de la ora 17:00, va avea loc primul meci de Champions League pe Cluj Arena. Campioana României la fotbal feminin Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca va întâlni Sv Neulengbach, reprezentanta Austriei, în cadrul UEFA Women’s Champions League, faza şaisprezecimilor.
Este un eveniment cu o miză deosebită pentru campioanele clujence deoarece participarea în UEFA Women’s Champions League reprezintă cel mai important moment al sezonului competițional. Echipa noastră va reprezenta România, din postura de campioană națională, pentru al doilea an consecutiv în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

În România, fotbalul feminin este reprezentat la cel mai înalt nivel în primul rând prin evoluţia echipei Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, singura calificată la un turneu final al Campionatului European destinat fotbalului feminin și care este structurată tot pe componente ale clubului clujean (10 jucătoare). Olimpia Cluj a devenit o emblemă a oraşului, datorită ascensiunii fulminante pe care a avut-o atât pe plan național, cât și internațional, în doar doi ani de la înființare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!