Recomandarile saptamanii 24-30 septembrie

Home $ Articole $ Recomandări $ Recomandarile saptamanii 24-30 septembrie

by | Sep 24, 2012 | Recomandări

Clujul este activ de luni pana duminica insa anumite zile din saptamana sunt mai pline de viata de cat altele iar weekendul domina. La fiecare inceput de saptamana dorim sa facem un rezumat asupra evenimentelor interesante ce se anunta in calendar si sa facem cateva recomandari, cine stie, poate nu sunteti decisi asupra programului de iesit 🙂

Luni si marti de obicei nu ies in evidenta. Evenimente sunt, ai unde iesi, chef sa ai, insa in comparatie cu ce se anunta incepand de miercuri…

Toata saptamana noi avem o mica expozitie la REY. Mergeti pe acolo la o cafea si aruncati o privire la pozele puse la uscat 🙂

Miercuri sustinem sportul clujean si mergem pe stadionul Cluj Arena pentru a sustine fetele de la Olimpia Cluj intr-un meci de Champions League impotriva Sv Neulengbach.
Pe seara ne impartim in doua directii. Fie alegem un concert deathcore / death metal cu Final Sacrifice din Polonia si Momma Knows Best din Cehia, la Gambrinus Pub, fie petrecem studenteste in Club The One sau in Club After Eight.

Joi avem petreceri care mai de care. Recomandam I love the 90’s, party-ul ce are loc la fiecare doua saptamani in La Gazette, Kiss the boys and make them die  – editia back 2 school, din Gambrinus Pub sau Tanz Die Revolution-ul din Flying Circus Pub. Sau daca aveti chef de ceva mai chill si acustic, Moon Museum concerteaza in L’Atelier Cafe.

Weekendul incepe in forta in fiecare vineri iar aici este cel mai greu de ales. Pe 28 septembrie incepe o noua editie Septemberfest la Sala Sporturilor cu un concert CRBL. Totusi, party-ul sunt la putere iar startul se da la Midi, Boiler sau Gambrinus, depinde de genurile de muzica preferata. Astfel, la Club Midi se anunta un nou eveniment cu Scarlett Etienne, la Boiler revine Dj Vadim iar in Gambrinus o noua editie New Disorder. Noi mergem la toate trei si cu siguranta vom face poze 🙂

Sambata avem parte de varietate. Un lucru bun, de altfel, atata timp cat ne putem decide unde sa iesim…
Pe timp de zi se anunta o noua editie Transilvania Drag Race insa pe timp de noapte lucrurile se complica… In centrul Clujului vom avea de ales intre seara speciala din Club The One, concertul Luna Amara din Gambrinus Pub sau party-ul neconventional din Hotel Continental, o noua editie a The Continental Affair.
Bineinteles, am pastrat pentru sfarsit principalele recomandari 🙂 La Club Midi se prezinta un lineup de 4 dj, astfel ca party-ul se va incheia tarziu in zori. Hot Since 82, Liquid, Mahony si Mihai Popoviciu vor fi la pupitru pentru un nou Cyclic Night. In partea cealalta a orasului, la Boiler Club, se intorc Pop Killers dupa o vara plina si weekenduri obositoare.
Preturile serii variaza intre 10 lei si 25 sau chiar 30 lei, in functie de locatie.

Duminica ne odihnim? Nici vorba! Din cand in cand mai trebuie si o iesire la teatru, mai ales ca a inceput noua stagiune. Si pentru ca Gambrinus Pub-ul este zilnic deschis, duminica se anunta un nou concert postrock cu doua trupe din Franta.

Cam astea ar fi recomandarile noastre pentru aceasta saptamana. In cazul in care iesiti la masa va recomandam sa gustati din camara romaneasca servita de Crama Haiducilor iar daca vreti sa mergeti la cinema nu uitati sa consultati programul. Voi ce recomandati in materie de iesit in Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!