Poze: Luna Amara @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ Poze: Luna Amara @ Gambrinus Pub

by | Sep 30, 2012 | Articole

Concert Luna Amara

A trecut și vara, au trecut și festivalurile iar după Rock the City, Route 68, Fânfest sau Rock Castle, clujenii de la Luna Amară au trecut la concertele indoor. Primul din această toamnă a avut loc în Gambrinus, un loc destul de aglomerat la ora concertului.

Fără o trupă în deschidere și fără nici o altă prezentare, Luna Amară și-a început show-ul din Gambrinus cu 10 minute înainte de ora 23. Spre deosebire de setlistul din primavara și vara trecută, cel de aseară a suferit câteva modificări astfel primele 3 piese n-au mai fost cântate exclusiv de Mihnea(voce/chitară, trompetă) așa cum se întâmpla până acum.

Că tot vorbeam de setlist, unul inteligent compus, piesele de pe ultimul lor material discografic au făcut “casă bună” cu piese mai vechi precum „Somn” sau „În cercuri” dar și un cover după Porcupine Tree. Deigur, n-au fost uitate nici piese precum „Orașul” sau „Când totul a murit tăcut”, iar „Roșu aprins” s-a bucurat de o variantă acustică interpretată de Nick.

Spre deosebire de alte concerte unde băieții alegeau să poziționeze melodii precum „Dizident” sau „Albastru” la începutul setlistului, insa în Gambrinus lucrurile au stat altfel…iar pentru bis au ales exact melodiile menționate mai sus. Cred că „Pietre în alb”, „Gri Dorian”, „Albastru” sau „Dizident” sunt cele mai potrivite piese pentru a închide un concert Luna Amară.

N-au fost uitați nici studenții cărora băieții le-au urat un bun venit. După un show de mai bine de 2 ore, Mihnea, Nick și compania și-au luat la revedere de la publicul clujean. Oricum, nu ne mai rămâne decât să le mulțumim băieților de la Luna Amară pentru concertul de aseară și să le urmăm multă baftă în continuare.

Teo Căbuţ

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

O alta galerie aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!