Book Show @ Hotel Continental

Home $ Articole $ Book Show @ Hotel Continental

by | Oct 2, 2012 | Articole

Începând de joi, 4 octombrie, se desfășoară Târgul de Carte și Lectură pentru Suflet BookShow, în cadrul vechiului Hotel Continental, un eveniment cultural dedicat cărții și iubitorilor acesteia. Timp de 4 zile, hotelul din inima orașului, alături de Bricks The (M)eating Point și Klausenburg își regăsesc aura culturală prin evenimentele organizate în cadrul târgului de carte, pornind dela expoziții de pictură, fotografie, până la seri de poezie, cursuri de bune maniere în lectură, teatru, și altele.

bookshow
Joi, începând cu ora 10, târgul este deschis publicului larg, oferind cărți la prețuri promoționale tuturor celor ce trec pragul evenimentului. Ziua de joi se sfârșește la Klausenburg cu o seară de poezie alături de doi amfitrioni ai literaturii clujene, Octavian Hoandră și Vasile Dâncu.

În programul zilei de vineri vor avea loc o serie de evenimente: lansare de carte Mihaela Bilic, seara de tango, o piesă de teatru și degustare de vin.

Vă invităm în toate cele patru zile să oferiți o carte pentru bibliotecile spitelelor din Cluj-Napoca, într-un proiect inițiat de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj-Napoca . Dacă aveți cărți de care v-ați plictisit sau pur și simplu doriți să oferiți celor aflați în suferință o carte, vă invităm să căutați în cadrul târgului corner-ul amenajat pentru acest proiect.

Pe tot parcursul evenimentului vă invităm să vizitați expoziția de pictură organizată în aceeași locație cu târgul de carte. Tot acolo regăsiți vernisajul foto, organizat în parteneriat cu Atelierul de Fotografie, eveniment dedicat proiectului Cluj Capitala Tineretului 2015. Tot cei de la AFA vă oferă tuturor celor care donează o carte, o fotografie făcută într-un studio profesionist amenajat pe perioada evenimentului la Hotel Continental.

Nu sunt uitați nici copiii, fapt pentru care Transylvania College vă invită să aduceți copiii pentru diverse proiecte educaționale desfășurate pe parcursul evenimentului.

Book Show și Anca Șerban de la ManierArt vă invită sâmbătă dimineața de la ora 10:00 la Hotel Continental să vă accesorizați weekendul cu câteva poeme în proză scrise de Ernest Bernea, dar și cu discuții utile despre bunele maniere în relația cu cartea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!