Polus T-Dance Weekend

Home $ Articole $ Polus T-Dance Weekend

by | Oct 3, 2012 | Articole

Transilvania Dance Centre (T-Dance) invită toţi clujenii, dar nu numai, să participe la un eveniment excepţional, şi anume: ,,Polus T-Dance weekend’’, care va avea loc în perioada 6-7 octombrie’12 , în incinta Polus Centre.

În cadrul acestui eveniment special, pasionaţii dansului, vor avea ocazia sa înveţe mişcările celor mai mai în vogă stiluri de dans, alături de instructorii Transilvania Dance Centre.
Timp de doua zile, toată lumea se va distra la cursurile de dans şi va avea şansa să câştige numeroase premii. La finalul fiecarei zile, va avea loc câte o tragere la sorţi, pentru desemnarea a trei câştigători din numărul total de participanţi, de la toate cursurile de dans.

Salsa, M.T.V. Comercial, Breakedance, Hip Hop, Dans Modern pentru copii si Gangnam Style, sunt stiluri ale căror mişcări le vor deprinde participanţii, alături de echipa T-Dance.
Programul, se va încheia cu un Flashmob, de mare anvergură – cel mai mare FlashMob organizat vreodată într-un mall din Romania – unde toată lumea va dansa cel mai actual si renumit stil, care face furori în capitalele lumii: Gangnam Style.

Program:

Sambata 6.10.2012
13.00 – Dans Modern pentru copii cu DEDE
14.00 – Salsa cu GABI
15.00 – M.T.V. Comercial cu Oana si Mada

Duminica 07.10.2012
13.00 – Dans Modern pentru copii cu RALU
14.00 – Breakedance cu E.B.
15.00 – Hip Hop cu LEO
16.00 – Flash Mob: Gangnam Style cu FREETZY

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!