ARTvertising @ Hotel Central

Home $ Articole $ ARTvertising @ Hotel Central

by | Oct 4, 2012 | Articole

ARTvertising – evenimentul care unește arta, marketingul și comunicarea

La jumătatea lunii octombrie specialiștii din marketing şi comunicare sunt invitați la primul eveniment de pe piața clujeană care reunește arta cu advertisingul. „ARTvertising”, pe numele său, vrea să pornească o dezbatere cu privire la legătura dintre artă şi advertising şi să arate oamenilor din marcomm-ul clujean că oricine se poate inspira din artă şi că uneltele specifice artelor şi publicităţii pot fi cu uşurinţă folosite pentru stimularea creativității.

„ARTvertising” va avea loc în data de 18 octombrie 2012 la Hotel Central din Cluj-Napoca. Întâlnirea este structurată în două părţi: una care pornește dezbaterea cu privire la legătura dintre artă şi advertising, Bogdan Brânzaş şi Andrei Gheorghe încep discuția cu două prezentări; cea de-a doua parte, cu ale sale cinci ateliere distincte, va aduce pentru participanți o serie de tehnici, trucuri şi instrumente artistice. Atelierele vor fi îndrumate de Aminda şi coach-trainerul Cristina Varo, sculptorul Vlad Berte, Pardanschi-Răileanu pentru atelierul de teatru, designerul Ştefan Asafti şi Andrei Cosma, editorul Decâtorevistă Cristian Lupșa și, nu în ultimul rând, Andreea Stor de la Floristiq Art.

„ARTvertising” doreşte să pornească o dezbatere privind interconectivitatea sau complementaritatea celor două noțiuni reunind la aceeași masă oameni din marcomm cu artiști: „Am vrea să le amintim oamenilor din industria publicităţii de frumuseţea unor lucruri pure şi conceptuale, capabile să înalţe spiritul şi fiinţa. Poate că sună un pic pretențios însă de fapt lucrurile sunt simple: fie că sunteți sau nu de acord cu ideea de a aduce la un punct comun arta și publicitatea noi vrem să purtăm această discuție cu voi și mai mult decât atât, vrem să plecați de la eveniment cu idei pe care să le puteți folosi în viața de zi cu zi”, declară Alexandra Crăciun, managerul de proiect.

Evenimentul îşi doreşte să aducă împreună oameni importanţi ai marcomm-ului clujean şi să le ofere acestora şansa învăţării şi însuşirii unor unelte şi tactici unice pentru domeniul în care activează. Înscrierile se fac prin completarea unui formular online pe pagina de Facebook IAA YP urmând ca apoi participanții să primească pe email confirmarea participării pe data de 13 octombrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!