Burse de excelenţă ISDC pentru studenţi în IT

Home $ Articole $ Recomandări $ Burse de excelenţă ISDC pentru studenţi în IT

by | Oct 4, 2012 | Recomandări

ISDC lansează o nouă provocare pentru studenții IT din Cluj: Bursele de Excelență 2012 – 2013. Pentru studenții din IT care aleg să exceleze în tehnologie!

Vă invităm să vă înscrieți în competiție dacă sunteți pasionați de IT, ambițioși și ați acumulat experiență atât în școală cât și în proiecte individuale. ISDC crede în excelență și o premiază!

ISDC este o companie substanțial implicată în susținerea mediului academic și constant activă în identificarea și premierea studenților talentați și motivați din IT. Programul de burse pentru anul 2012 – 2013 este o continuare a activităților desfășurate de ISDC în parteneriat cu mediul universitar și cu organizațiile de studenți cum ar fi programe de internship, sesiuni de training și prezentări de companie, târguri de carieră și concursuri pe diferite teme și, totodată, tabere de excelență.

Pentru anul 2012 – 2013, ISDC oferă 2 burse, fiecare în valoare de 150 de euro/lună care se acordă timp de maxim 9 luni începând cu luna noiembrie 2012*. Cei doi bursieri vor beneficia, de asemenea, de mentorat din partea experților tehnici ISDC și vor avea posibilitatea să-și prezinte rezultatele în fața întregii echipe ISDC.
Competiția se desfasoară în intervalul 1 – 21 octombrie 2012. Pot aplica studenții din anul 2, 3, 4 și studenții masteranzi. Pentru a participa, studenții trebuie să trimită un CV împreună cu o prezentare a activitaților extrașcolare la adresa: [email protected].

Selecția finaliștilor are loc în perioada 22-31 octombrie 2012. După acestă etapă, studenții finaliști vor trece printr-un Assessment Center și vor fi invitați să-și prezinte proiectele extrașcolare în fața juriului fomat din manageri operaționali, developeri, arhitecți software și reprezentanți ai departamentului Resurse Umane.
Pentru prezentarea activitaților extrașcolare/proiecte IT, studenții trebuie să pregătească cel puțin conceptul general, scopul proiectului, o propunere de arhitectură și un plan detaliat, indiferent de starea curentă a proiectului (concept, în curs de desfășurare sau terminat). Prezentarea trebuie susținută în limba engleză.
Mai multe informații găsiți pe isdc.eu/scholarship. Pentru orice informații suplimentare, o puteți contacta pe Cristina Ilinca (HR Manager): [email protected].

Urmăriți pagina lor de Facebook pentru noutăți.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!