Chew Lips @ Boiler Club

Home $ Articole $ Chew Lips @ Boiler Club

by | Oct 4, 2012 | Articole

RADIO PROGRES prezintă CHEW LIPS [UK] & LIGHTS OUT! [RO] / LIVE

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Formată inițial din 3 membri (Tigs, James și Will), trupa Chew Lips a debutat în 2008, fiind considerată drept una dintre cele mai captivante apariții muzicale din Londra. În 2009, aceștia semnează cu labelul franțuzesc Kitsuné și lansează single-ul “Solo”, cauzând un buzz în blogosferă și dincolo de ea. Revista The Fly i-a numit “unul dintre cele mai strălucite debuturi ale anului!”.

În momentul de față, Chew Lips înseamnă vocalista Tigs și multi-instrumentalistul James Watkins. “Eram amândoi plictisiți. (…) Vroiam să facem ceva distractiv, liber și ceva pop”, spune James.

În 2010 lansarea albumului de debut, “Unicorn”, a dezvăluit lumii întregi preferința lor pentru electronic pop. “Unicorn era versiunea mai austeră a ceea ce vroiam să facem de fapt. Viitorul album va fi mai aproape de muzica pop pe care vrem s-o creăm. Va fi despre comunicarea clară – fiecare sunet participând la crearea unei emoții
unice”, afirmă James. Albumul “Unicorn”, care conține piesele deja arhi-cunoscute “Play Together”, “Karen” și “Slick”, a fost catalogat de BBC drept “senzațional”, hipnotic” de către NME, iar The Guardian a afirmat că “te atrage ca un magnet!”.

Chew Lips au reușit să livreze viziunea lor asupra muzicii – acesta este classic future pop. Muzica lor sună așa cum trebuie să sune muzica pop din viitor, niciodată sterilă sau respectând șabloane plictisitoare.

#Concurs: Burn Studios impreuna cu Boiler Club si ClujLife ofera 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!