Fuga la ștafetă @ Piata Unirii

Home $ Știri Cluj $ Fuga la ștafetă @ Piata Unirii

by | Oct 8, 2012 | Știri Cluj

Asociația Student Sport în parteneriat cu Federația Sportului Școlar și Universitar și Federația Română de Atletism au plăcerea de a da startul înscrierilor pentru competiția națională universitară ”Fuga la ștafetă!”. Competiția se va desfășura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ștafeta următoarei. Startul competiției se va da la Galați pe 22 octombrie și va continua la Constanța 24 octombrie, Târgu Jiu 26 octombrie, Timișoara 29 octombrie, Cluj Napoca 31 octombrie și va culmina la București pe data de 2 noiembrie.

Acest eveniment are loc în premieră în România, conceptul competiției atingând mai multe categorii de public. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi o alternativă studenților și tinerilor din România pentru practicarea sportului. Studenți din mai multe centre universitare vor alerga pe o distanță de 2,5 km, își vor reprezenta universitatea, orașul și regiunea.

În 31 octombrie, la ora 15:00, studenţii alergători se întâlnesc la start în Piaţa Unirii, pentru a fugi pentru ca universitatea şi regiunea Ardealului să câştige. Traseul de 2.5 km începe pe strada Napoca şi se continuă pe Bulevardul Eroilor, strada Baba Novac, strada Avram Iancu, strada Universităţii, Piaţa Unirii. La final, cei mai buni vor fi premiaţi.

”Fuga la ștafetă!”, deși este special conceput pentru studenți, nu se adresează doar acestora. În fiecare oraș vor fi amenajate standuri de expoziție sau de recreație pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deoptriva studentiilor și viitorilor studenți. Muzica de fundal, expozițiile de artă și momentele artistice vor contura Social Space-ul ce se dorește a fi locul de încurajare a studenților în susținerea acestora pentru universitatea, orașul și regiunea din care fac parte.

Pentru înscrieri la competiție: www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!