Salarii între 400 și 2.000 de euro la Târgul de Cariere în IT

Home $ Știri Cluj $ Salarii între 400 și 2.000 de euro la Târgul de Cariere în IT

by | Oct 10, 2012 | Știri Cluj

Studenții și absolvenții din domeniul IT, dar și cei care activează deja la o companie din domeniu software, au posibilitatea de a descoperi oferte de joburi plătite cu sume care variază între 400 și 2.000 de euro, la Târgul de Cariere în IT, care va avea loc la Iulius Mall joi, respectiv a doua zi, la cantina din campusul studențesc Observator. Detalii aici.

Principalele firme prezente vor fi BG Soft, partenerul târgului, dar și Endava, iQuest, HP, LiveRail și Steelcase, sponsorii acestei ediții. La eveniment și-au mai rezervat câte un loc și alte companii importante de pe piața software, din Cluj și nu numai: Agilio, Altom, AROBS, ArtSoft Consult, Arxia, Autonet, Brinel, Business Logic Systems, Codespring, EBS, Emerson, Evoline, Garmin, ISDC, MindMagnet, NetMatch, Route 66, Thomsons și Universal Alloy.

“Ne așteptăm ca la acest târg să participe nu doar studenți sau absolvenți ai unor facultăți de profil, ci și persoane care lucrează deja în domeniu, deoarece ofertele companiilor sunt foarte variate și interesante”, au menționat reprezentanții companiei Fapte, organizatorul, printre altele, a peste 40 de ediții a târgului în întreaga țară.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 de agenția Fapte, se desfășoară în prezent în parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuală suntem prezenți în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și ne adresăm angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!