Radikal Guru @ Club Midi

by | Oct 17, 2012 | Party

Radikal Guru / Mighty Boogie / Alex Chronic

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 20 lei dupa h00.00

Radikal Guru aka Mateusz Miller este producător și Dj, născut în nordul Poloniei, zonă bine cunoscută pentru fuziunea reggae – dubstep și sunetul unic influențat de pionierii dub’ului cum ar fi King Tubby, Lee Scratch Perry sau Scientist. A început să câștige popularitate după ce a lansat o serie de single’uri pe viniluri la casa de discuri Dubbed Out (UK) în 2008.

În Polonia în 2004 începe să își dezvolte abilitățile de producător făcând trip-hop și jungle. Fascinat de sound’ul Asian Underground din 2005, scoate un album demo intitulat “The East-West connection” , care se răspândește rapid pe internet. În 2005 se mută în Cork (Irlanda) unde continuă să își îmbunătățească tehnicile de producător și reușește să se facă remarcat ca Dj în toate cluburile din Irlanda.

În 2008 își lansează primele piese la labelul Dubbed Out și la numai câteva luni reușește să atragă atenția ascultătorilor de radio din intreaga lume. Muzica lui a fost difuzată pe posturi de radio ca BBC Asian Network, Sub FM, Rinse FM, Sensimedia Network și multe altele. În 2011 plănuiește să lanseze un EP.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi link-ul acestui articol pe contul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.