Hercules & Love Affair @ Boiler Club

Home $ Party $ Hercules & Love Affair @ Boiler Club

by | Oct 22, 2012 | Party

Radio Progres prezintă: Hercules & Love Affair [SUA] – live
TheJointVentures
Tesco Disco

Când Andy Butler a fondat Hercules And Love Affair, nu a pornit de la ideea de pune bazele unei trupe clasice, ci uneia în permanentă schimbare, mai ales în ceea ce privește soliștii. Schimbările aduc mereu un aer proaspăt și nu îți dau voie să te plictisești de un sunet sau o voce.

Antony Heggarty de la ”Antony And The Johnsons” a fost vocea primului lor single de debut ”Blind”, în 2008. 6 minute de future retro disco, votat cel mai bun single al anului de către Pithfork. În același an, albumul de debut avea să îi aibă pe Nomi Ruiz și Kim Ann Foxman ca voci principale. În 2011, single-ul ”Blue Song” a readus-o pe Kim Anna Foxman, alături de Aerea Negrot, Shaun Wright și Kelle Okereke. Deși, din afară, Hercules And Love Affair par o trupă instabilă, nimic nu poate fi mai departe de adevăr: exact în schimbarea permanentă stă puterea lor!

”I Try To Talk To You”, unul din ultimele remixuri lansate, îl are pe John Grant în calitate de solist invitat. Alte realeas-uri care au fie influențe house, fie tensiune sexuală, fie sunete de pian și synth-uri, îi au ca invitați pe Beth (”Medicine”), Whitney Fierce (”Release me”) și Kariya (”Baby Let Me Love You For Tonight”). Linia curentă a muzicii lor este dictată de Mark Pister, co-producător, muză și uneori chitarist și basist. Călătoria lui împreună cu cei de la Hercules a început în 2009.

Butler, fondatorul trupei, a început să pună muzică în calitate de DJ începând cu vârsta de 15 ani. Sunt puțini oameni în lume care știu mai multe despre istoria muzicii dance decât el, dar Butler reușește, în același timp, să îi confere muzicii un aer contemporan și revoluționar. Andy este unul din cele mai ”colorate” personaje în muzica dance, Hercules And Love Affair fiind o prezență vibrantă și energică pe scenă, influența vieții New York-eze fiind foarte simțită de fiecare dată în spectacolele pe care trupa le oferă!

“Am o viziune mult mai mare decât alte trupe existente. Îl văd (n.r. – proiectul Hercules) evoluând ca un proiect care se va întinde pe ani de zile, incluzând vreo 30 de voci. Tocmai de accea lumea va zice: ce-a fost asta? N-a fost DOAR o trupă oarecare…” spune Andy Butler.

#Concurs: Burn Studios impreuna cu Boiler Club si ClujLife ofera 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!