Skyfall – Bond, James Bond!

Home $ Cinema $ Skyfall – Bond, James Bond!

by | Oct 24, 2012 | Cinema

Cinepreview – Skyfall

Vă vine să credeţi sau nu, James Bond a împlinit la începutul lunii octombrie 50 de ani. Partea bună e că n-arată rău pentru un bătrânel şi se mişcă al naibii de bine când vine vorba de a salva Anglia, pe M sau chiar lumea. Cu ocazia împlinirii acestei cifre, cei de la MGM au organizat diferite evenimente mai ales în Londra şi noul film, Skyfall care intră pe 26 în cinematografe a beneficiat de o publicitate excelentă. Nu l-am văzut pe Bond până acum în nici o reclamă dar pentru toate este un început. Cu toate că timpul trece, Bond interpretat până acum de şase actori nu s-a schimbat foarte mult. A rămas un fumător, un adevărat Don Juan, un gentleman când trebuie, un asasin când este nevoie, un iubitor de Aston Martin chiar dacă uneori mai conduce şi câte un tanc (Goldeneye). Un tip complex care se pregăteşte să intre din nou pe marele ecran.

Noul film, Skyfall va testa loialitatea lui Bond faţă de M. Trecutul acesteia o urmăreşte şi agenţia este pusă în pericol. Momentele tensionate sunt anunţate chiar de la începutul trailerului, când Bond e pe punctul de a da ortul popii. ”Întors” din lumea celor drepţii, James începe să caute ameninţarea şi să-i elimine rând pe rând pe cei care au vrut să distrugă agenţia. Distribuţia principală rămâne neschimbată, atât Daniel Craig cât şi Judy Dench acceptând noi înţelegeri cu cei de la MGM. Personajul negativ interpretat de Javier Bardem (Biutiful, No country for old men) aduce un suflu nou şi pentru că acesta este gay. O scenă mai intensă dintre Bond şi Silva a atras atenţia criticilor de film care nu s-a sfiit să comenteze intensa scena.

Skyfall intră vineri la noi în cinematografe şi în mod sigur noi o să fim acolo să-l vedem pe Bond într-o nouă aventura, cea de-a 23-a. Dacă Quantum of Solace v-a dezamăgit un pic, Skyfall sunt sigur că nu o va face, pentru că toată lumea a învăţat din greşeli.

Marian Iuga, FilmSinopsis

James Bond: fb / site

Ce spuneti? Mergem la film? Puteti consulta programul cinematografelor din Cluj aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!