Autumnalia 2012

Home $ Festivaluri $ Autumnalia 2012

by | Oct 25, 2012 | Festivaluri

Festivalul Autumnalia – 29-31 octombrie 2012

Vor fi trei zile de sprectacole, iar protagoniştii sunt formaţiile, ansamblurile, trupele şi atelierele din cadrul CCS, precum şi formaţii de dansuri, solişti şi trupe de divertisment de la universităţile clujene.
Acest eveniment cultural-artistic organizat anual la începutul anului universitar este un bun prilej de întâlnire şi prezentare a tuturor formaţiilor, mai ales studenţilor din anul I care doresc să-şi descopere, perfecţioneze, manifeste talentele artistice într-un cadru extrem de generos, cu perspective de promovare în cadrul numeroaselor festivaluri naţionale şi internaţionale la care Casa de Cultură a Studenţilor este invitată să participe.
Performaţele obţinute de trupele, formaţiile, ansamblurile, cercurile, cluburile şi atelierele CCS sunt un bun evaluator al preocupării permanente a acestei instituţii de a oferi prin strategiile şi cadrul pe care-l pune la dispoziţie tuturor studenţilor clujeni un calificat teritoriu al continuării dincolo de cadrul procesului didactic, perfecţionării şi dezvoltării acestora, ca specialişti, profesionişti, artişti, şi mai ales ca personaje întegrate în societate.

Spectacolele încep în fiecare seară la ora 19.00 şi intrarea este liberă.

Luni, 29 octombrie 2012 vă invităm la teatru. Trupa G.Thalia vă provoacă cu un spectacol adaptat după Moliere, în regia lui Virgil Mureşan.

Marţi, 30 octombrie 2012 iubitorii de Jazz sunt aşteptaţi la un regal jazistic susţinut de Big Band Gaio şi invitaţii lor, nume cunoscute consumatorilor de jazz.
Miercuri, 31 octombrie 2012 va fi seara dansului şi a umorului de bună calitate. Vor urca pe scenă formaţii care şi în acest an au adunat numeroase premii la festivaluri de profil din ţară şi străinătate.
În holul CCS va fi prezentă pe durata festivalului expoziţia de fotografie – Transfotografia, organizată de Atelierul de text şi imagine SEMN. Ce se urmăreşte prin Transfotografie? „O escaladare de flux identitar iniţial şi o asumare de trecere de prag ce permite o asumare de alter sau neo-identitate prin raportare la semnele şi sensurile fotografiei, în înţelesul ei de imagine tehnică, actând întru declinări ale reprezentării tari şi/sau slabe ale evidenţelor realului şi realităţii”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!