Targul de Cariere @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Targul de Cariere @ Iulius Mall

by | Oct 25, 2012 | Articole

Sute de oferte de angajare, concursuri și seminarii la Târgul de Cariere de la Cluj-Napoca

Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la ediția de toamnă a celei mai mari rețele de târguri de cariere din țară și din Republica Moldova, care revine pe plan local, în 31 octombrie – 1 noiembrie Cluj-Napoca, la Iulius Mall.
Partenerul evenimentului este compania BG Soft, iar printre sponsori se numără Office Depot, SDL, Sykes, Steelcase și Terapia Ranbaxy. Participanții la acest târg vor mai putea intra în contact direct cu angajatori precum Bombardier, Continental, EastJob, Eurocount & Audit, Evalueserve, Genpact, GI Group, LEONI, Lugera & Makler, Luto Automotive, Qual Media sau Universal Alloy.
Târgul se adresează în special tinerilor cu vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, studenți sau absolvenți, dar și altor persoane în căutarea unui loc de muncă.

Accesul este liber și se va face între orele 10.00-16.00.

Angajatorii care și-au confirmat deja prezența la târg se regăsesc pe aceasta lista.

În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar, susținut de trainerul Adrian Rusu, inițiator și manager de proiect Cool Jobs. Workshopul este intitulat “Antrenament pentru cariera ta”, iar aici vor fi dezvoltate abilitățile și instrumentele necesare pentru o carieră în domeniile de interes. Un alt trainer va vorbi despre listele “to do” și planificare în general, pe plan personal și profesional. Înscrierile se pot face aici.

De asemenea, la evenimentul organizat la Cluj-Napoca, participanții au posibilitatea de a se înscrie la o tombolă, unde pot câștiga premii sugestive și amuzante – o chitară electrică, o lopată și un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, “Avem jobul care ți se potrivește”.

Mai multe informații pe targuldecariere.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!