WebFWD Cluj

Home $ Articole $ WebFWD Cluj

by | Oct 31, 2012 | Articole

În 5 noiembrie 2012 are loc evenimentul „Open Web, Open Business” la Cluj Napoca, eveniment marca WebFWD. Începând cu ora 18:00 în sala Europa a Casei de Cultură a Studențiilor vor veni în fața voastră atât reprezentanți Mozilla cât și antreprenori locali.

Ce este programul WebFWD?

WebFWD își propune să sprijine pe cei ce doresc să pornească o afacere pe parcursul a trei luni de instruire. Acesta constă în cursuri de pregătire săptămânale, sesiuni și exerciții, întâlniri cu experții din industrie și ghidare continuă de la cei mai buni specialiști ai lumii. După absolvirea programului, echipele pot să se califice pentru o finanțare din partea Mozilla.

Diane Bisgeier va prezenta programul WebFWD, oferind detalii și din experiența echipelor ce au absolvit deja. Brian King, actual Manager Mozilla pe Comunitatea Europeană, va prezenta o reușită personală de afacere bazată pe internet și programe cu sursă deschisă. Partea a doua a evenimentului va fi sub forma unei discuții libere cu antreprenorii locali despre afacerea lor. Pentru această secțiune se vor strânge în prealabil întrebări la înregistrarea ca participant.

Antreprenorii locali vor fi reprezentați de către: Tiberiu Covaci (Falafel Software, fost evanghelist Microsoft), Sorin Stan (CSO SoftVision), Codin Sebastian Pop (Creative Monkeyz), Robert Visser (Cluj Cowork – Ruby tribe), Mihai Baba (Arhitect, Zotikos viSkin) și Alex Rotaru (Altom Consulting).

Înscrierea la eveniment cât și înregistrarea întrebărilor pentru antreprenorii locali se face prin formularul acesta.
Participarea este gratuită. Programul și mai multe detalii vor fi adăugate zilnic pe sait.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!