La Apartament 1 Bistro & Bar te simti ca acasa

Home $ Articole $ Recomandări $ La Apartament 1 Bistro & Bar te simti ca acasa

by | Nov 6, 2012 | Recomandări

De obicei merg in oras, la o cafea in zona centrala sau Piezisa, insa am tot vazut postari pe Facebook de la diversi amici, despre un local numit Apartament 1…recunosc ca mi-a atras atentia.
Asa ca, am mers frumos in afara ariei mele de “going out” si am ajuns pe Calea Turzii 162-168, un pic mai sus de benzinaria Mol, la blocul C1, la parter si am intrat sa vad ce fel de apartament-local este acolo.

De cum am inchis usa in urma mea, am observat papucii de casa si m-a amuzat treaba asta, caci e ca la mine acasa! Pufosi, colorati, mai masculini, sa fie pe placul clientilor!

M-am asezat la o masa impreuna cu prietena mea si am cerut parerea Madalinei, frumoasa chelnerita, asupra comenzii. Ea ne-a sugerat un capuccino si un cheese cake, caci se lauda ca le fac cele mai bune din oras! Ca sa nu mai vorbim de pizza…. Trebuie sa recunosc ca a fost delicios acel cheese cake – pufos in crema, usor acrisor de la fructele de padure si cu un blat perfect!

Stand de vorba cu prietena mea, am observat ca nu o duc rau la capitolul TV, au 3 mari plasme dar se difuza ceva emisiune despre masini care nu ma interesa in mod deosebit, asa ca am cerut schimbarea postului, daca e cu putinta. Nu doar ca au vrut sa imi schimbe canalul, ci mi-au adus si telecomanda la masa, sa fac zapping, sa gasesc ce imi place, se insista sa fii ca la tine acasa! M-am simtit confortabil si am intrebat pe ce mai mizeaza cand spun clientilor sa fie ca la ei acasa.

Ce am aflat m-a surprins foarte placut. De exemplu, cei de la Apartament 1 accepta orice sugestie din partea clientilor la partea de promotia saptamanii, atat pentru drink-uri cat si pentru mancare. Daca vrei sa iti aduci obiecte dragi tie, de acasa, cum ar fi cana ta preferata, sau farfurie, papuci de casa, vei fi servit cu “ale tale” 🙂
Clientii pot aduce cadouri si suveniruri, magneti de frigider si vor fi rasplatiti cu bautura din partea casei.
In cazul in care nu ai ce face acasa si vrei sa te joci ceva, Apartament 1 iti pune la dispozitie jocuri: carti, remy, Monopoly, sah, table sau iti cumpara ce vrei tu, o data ce esti de al casei.

Mie mi se pare ca abordarea asta asa de prieteneasca este inedita, cum nu e in alt loc in Cluj…
Daca tot am intrebat de “conditiile” de la bar, mi s-a spus ca daca vreodata vreau sa fac o petrecere, ziua de nastere sau ce am eu chef, trebuie doar sa vorbesc cu proprietarii si sa rezerv…fara bani, doar cu voie buna! Ba mai mult, fac promotii si reduceri, plus ca aici gasesti cel mai ieftin Guiness din oras 😉

La Apartament 1 te simti ca si in serialul Cheers, lucru cu care ei se mandresc…si nu degeaba! Toata lumea se saluta, isi zambeste, isi cere cafeaua in cana sa preferata, citeste un ziar, o revista (caci sunt si din astea), mananca ceva si este binedispus!
Preturile sunt mai mult decat acceptabile, bucataria variata si personalul prietenos.
Ne-am simtit bine, am ras, ne-am uitat la TV si am plecat cu o alta stare de spirit, parca fusesem la cineva cunoscut acasa!


Cautati-i pe Facebook si vedeti despre ce vorbesc!

Consultati si meniul iar daca vi se face pofta de ceva puteti da comanda la nr de tel: 074 272 9090. Deocamdata home delivery-ul este doar in zona Buna Ziua – Zorilor insa in viitorul apropiat vor extinde aria de acoperire.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!