Yonderboi @ Hotel Continental

Home $ Party $ Yonderboi @ Hotel Continental

by | Nov 6, 2012 | Party

Yonderboi live /
Missile / Goranga

Yonderboi – László Fogarasi – e un artist maghiar de muzică electronică și indie. S-a născut în 1980, în Ungaria.

Numele lui de scenă e bazat pe un personaj din romanul science-fiction – ”Neuromance” – de William Gibson (1984), numit Yonderboi.

A experimentat cu muzica încă din liceu, pe propriul său calculator. La vârsta de 16 ani a trimis un demo celor de la ”Juice Records”, și a fost urmat la scurt timp de un EP numit ”Cinnamon Kisses”. În anul 2000, odată cu debutul primului său album ”Shallow and Profound”, i-a adus apreciere la nivel internațional. În 2005, al doilea său LP, ”Splendid Isolation” continuă seria laudelor muzicale, iar cel de-al treilea album al artistului – ”Passive Control” – lansat în septembrie 2011, l-a plasat pe cele mai înalte culmi!

Un Junkie XL remix al piesei ”People Always Talk About the Weather” apare pe soundtrack-ul jocului video Need For Speed: Carbon, iar ”Soulbitch”, de pe cel de-al doilea album, a apărut în serialul Drive (FOX TV).

Single-ul “Were You Thinking Of Me?” a fost folosit în coloana sonoră a FIFA 08, “Follow Me Home” în jocul Test Drive Unlimited, iar “Motor” în jocul Tiger Woods PGA Tour 08.

#Concurs: Burn Studios impreuna cu Boiler Club si ClujLife ofera 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!