O. Children @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ O. Children @ Gambrinus Pub

by | Nov 12, 2012 | Articole

O. Children [UK]
Arc Gotic / Quantum Drive

Pret intrare: 20 lei

Nascuti din cenusa controversatei trupe Bono Must Die, Tobias O’Kandi si Andrew Sleath au infiintat O. CHILDREN in 2008, alaturi de Gauthier Ajarrista si Harry James. Acestia au reusit sa iasa in evidenta cu un sound englez sumbru si elemente noir, acorduri greoaie de bass, jocuri de umbre, chitara sumbra si synth straniu.

Cert este ca solistul a fost descris ca progenitura lui Grace Jones si Lux Interior, mandrindu-se cu un bariton amplu ce-l egaleaza pe cel al lui Nick Cave (artist ce a inspirat numele formatiei) si Ian Curtis. Debutul lor, “Dead Disco Dancer”, lansat in vara anului 2009, a fost considerat de critici “mai lugubru decat seara de Halloween”, urmat de “Ruins” – pana si casa lor de discuri se numeste Deadly People Recordings.

A urmat albumul “O.CHILDREN” (2010), un material rezonant, bogat in chitara minimalista si ritm optzecist, cu trimiteri la Bauhaus si Sisters of Mercy, mixat de Jas Shaw (Simian Mobile Disco). “Apnea”, lansat in primavara acestui an, iese din umbra rece a albumului anterior.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!