Breaking Dawn – part II – The end is near!

Home $ Cinema $ Breaking Dawn – part II – The end is near!

by | Nov 14, 2012 | Cinema

Am veşti triste pentru voi, dragi cinefili iubitori de amurg, vampiri, vârcolaci şi poveşti de dragoste între aceste specii. Cinematografele din Cluj tocmai ne-au anunţat că ultima parte din seria Twilight sau Amurg, cum s-a tradus pe limba noastră dulce şi melodioasă, nu v-a fi proiectată. Am încercat să aflăm motivul pentru care niciun cinematograf nu vrea să difuzeze acest film, dar am fost primiţi ostili de către toţi. Privaţii, aia de sunt prim mall-uri, ne-au zis sec că n-au suficient personal de întreţinere pentru a spăla lacrimile vărsate de tinerele dornice să vadă finalul poveştii dintre aceşti Romeo şi Julieta, iar cinematografele de stat ne-au spus că filmul ar putea provoca o tragedie. Domnişoarele dornice să vadă noul film s-ar putea transforma în nişte bestii gata să se lupte între ele pentru locurile cele mai bune din sală. Pentru a evita o astfel de situaţie, cinematografele de stat au decis că e mai bine cu nişte cai verzi pe pereţi în speranţa că filmul lui Dan Chişu poate linişti nebunii care au cai verzi în cap. În această situaţie se vorbeşte despre cinematografe subterane, în locaţii dotate cu multe batiste şi personal disponibil cu un umăr pe care să putem plânge. O confirmare clară nu am primit, dar se zvoneşte că biletul de intrare se obţine doar după ce doritoarea trece anumite teste. Într-o primă fază va răspunde la zece întrebări despre film, apoi va trebuie să aducă o dovadă clară că este fan şi în cele din urmă doritoarea va trebuie să semneze un angajament prin care se obligă să consume numai ”bloddy bella” (băutură din suc de roşii şi lacrimi de crocodil) pe durata întregului film.

După cum vedeţi situaţia e tragică, aşă că dacă vreţi să vedeţi ultima parte din Twilight e cazul să vă plimbaţi prin oraş şi să redescoperiţi locaţiile underground. Oricum Bella şi Cullen se pregătesc de o confruntare finală cu Volturi, cu sau fără voia noastră, iar spectacolul mai ceva ca pe maidan.

La final vă spun că textul de sus este un pampflet. Filmul rulează în toate cinematografele şi în mod sigur sălile vor fi pline. Vizionare plăcută!

Marian Iuga, FilmSinopsis

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!