Kiț nu are nicio carie!

Home $ Știri Cluj $ Kiț nu are nicio carie!

by | Nov 15, 2012 | Știri Cluj

Luna noiembrie are o semnificație deosebită pentru membrii echipei de specialiști de la Q Smile, deoarece aduce cu ea lansarea unei campanii dedicate copiilor din grădinițele clujene. Se dă startul unui maraton de vizite al grădinițelor din Cluj împreună cu mascota Q Smile acompaniată de un medic specialist.

Campania se va desfășura începând cu luna noiembrie iar sfârșitul lunii februarie va anunța închiderea circuitului de vizite. Prin campania Kiț nu are nicio carie, Q Smile își propune educarea copiilor din grădinițe în materie de sănătate orală și totodată promovarea unei relații armonioase medic- pacient, pentru ca în final fiecare copil care trece pragul clinicii să o facă cu un zâmbet.
Programul presupune organizarea unei vizite la sediul grădinițelor, urmând ca mascota Kiț să îi învețe pe copii prin intermediul unei prezentări animate, cum ar trebui realizat periajul corect al dinților pentru a avea dinți frumoși și sănătoși. Ulterior procedura este reluată de către un medic specialist, iar copii care sunt atenți pot aplica ce au învățat pe un mulaj. Se premiază fiecare inițiativă cu diplome

Clinica Q Smile este singura din Transilvania care oferă tratamente endodontice și protetice sub microscopul Zeiss, stomatologie pediatrică și inhalosedare (care permite tratamentul afecțiunilor odontale, carii, pulpite chiar și la persoane cu deficite psihice și motorii și anxietate mărită), protetică dentară computerizată CAD-CAM cu tehnologia CEREC (de la Sirona, care permite realizarea de inlay-uri și coroane ceramice într-o singură zi), albirea dentară cu lampa Zoom (în doar 30 de minute).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!