Târgul Verde – ediția a 7-a

Home $ Articole $ Târgul Verde – ediția a 7-a

by | Nov 21, 2012 | Articole

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie Târgul Verde revine la Cluj cu a 7-a ediţie, în incinta Cora Hipermarket.
 Un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale, dedicat susţinerii producătorilor şi distribuitorilor de produse “verzi”, Târgul Verde este unul din cele mai reprezentative evenimente de profil din Transilvania, care își propune printre altele educarea publicului consumator de produse produse bio și naturale de cea mai bună calitate și informarea corectă a acestuia în legatură cu beneficiile aduse de produsele bio/eco.

Și de această dată, ClipArt Advertising alături de Cora Hipermarket vă propun o sesiune inedită de cumpărături, unde, pe parcursul a 3 zile 100% verzi petrecute într-o atmosferă de târg autentic, înconjurați de oameni zâmbitori, veseli, optimiști veți avea ocazia de a achiziționa produse bio și naturale de cea mai bună calitate! De la ceaiuri de plante până la produse cosmetice BIO, condimente naturale, miere, gemuri, siropuri și alte bunătăți, vă puteți umple sacoșele de cumpărături cu cele mai variate și interesante produse “verzi”.

Așadar, pentru a șaptea oară sunteți invitați în număr cât mai mare la Târgul Verde, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2012, în incinta Cora Hipermarket, între orele 08.00 – 22.00.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!