BEST organizează cursuri de sezon în optsprezece universități din Europa

Home $ Știri Cluj $ BEST organizează cursuri de sezon în optsprezece universități din Europa

by | Nov 27, 2012 | Știri Cluj

Organizaţia internaţională BEST (Board of European Students of Technology) trimite studenți în perioada martie-mai 2013, la cursuri de sezon în optsprezece universități din Europa.Pentru a aplica, tot ce trebuie să facă tinerii este să trimită o scrisoare de motivaţie organizatorilor până la data de 2 decembrie, prin care să-i convingă că vor să participe la curs. Singura condiţie pentru aplicanţi este ca aceştia să fie studenţi în cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Printre locaţiile pe care studenţii le pot alege în acest sezon se numără Franţa, în orașele: Paris, Bordeaux, Grenoble, Lyon și Lille; Italia, în Milano și Torino; Serbia în Belgrad și Novi Sad; Rusia, în Moscova și Sankt Petresburg; Polonia, în Gdansk; Grecia, în Thessaloniki; Lituania, în Kaunas, si chiar în îndepărtatul Reykjavik din Islanda. În cadrul acestor cursuri participanţii vor studia de la inginerie până la economie, marketing sau management. În plus, pe lângă partea educativă, studenţii clujeni vor avea ocazia să intre în contact cu alţi studenţi din întreaga Europa, să-şi facă noi prieteni şi să experimenteze cultura, tradiţiile şi gastronomia locului.

Cursurile, care se vor ține în limba engleză, vor avea loc în perioada martie-mai a anului viitor şi nu se percepe nicio taxă de participare. Cazarea, masa şi activităţile din timpul liber sunt acoperite de organizatori, tot ce trebuie să facă studenţii este să îşi achiziţioneze biletul de drum. Astfel de cursuri sunt organizate de către grupurile locale BEST din întreaga Europă în fiecare sezon: toamna, iarna, primăvara şi vara. Mai multe informaţii despre eveniment şi modul de aplicare pot fi găsite la adresa: http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!