35 de ani de Semnal M

Home $ Articole $ 35 de ani de Semnal M

by | Dec 3, 2012 | Articole

SEMNAL M, concert aniversar de 35 de ani

Concertul va avea loc luni, 10 decembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenţilor. Evenimentul este cu atât mai deosebit cu cât pe aceeaşi scenă vor fi invitaţi artiştii Mircea Baniciu, Ioan Gyuri Pascu, A.G. Weinberger şi Iulia Merca, fiica regretatului Iuliu Merca.

Membrii formatiei, au declarat: “Am dorit mult sa sustinem acest concert-turneu aniversar si ne-am bucurat tare mult de faptul ca Iulia, A.G., Gyuri si Mircea au acceptat sa urce impreuna cu noi pe scena pentru aniversarea a 35 de ani in orasul nostru. Va spunem drept ca spectacolul este pregatit cu foarte multa atentie si este plin de surprise si interpretari noi. Timp de doua ore o sa facem in asa fel incat sa simta fiecare spectator ca este vorba de 35 de ani de Semnal M”

Pentru reprezentaţia de la Casa de Cultură a Studenţilor, accesul la concert se va face cu o oră înaintea spectacolului (19:00). Biletele vor costa 40 de lei şi vor putea fi achiziţionate din magazinele Diverta, de la Agenţia de Bilete a Casei de Cultură a Studenţilor, de la Agenţia de Bilete TNC sau, online, din reţeaua MyTycket.ro. Copiii sub 6 ani, care nu vor ocupa un loc, vor avea intrare liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!