Concerte Caritabile

Home $ Articole $ Concerte Caritabile

by | Dec 5, 2012 | Articole

Eveniment Caritabil destinat strângerii de fonduri pentru “Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă” (fosta Școală Specială nr 1 – STR. GEORGE COSBUC NR. 1) și pentru Secția de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricută”, organizat pe durata a 3 zile (11-12 si 15 decembrie), in 4 locații (Gambrinus, Zorki off the Record, Amfiteatrul Marinescu, Sala de Concerte a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”) sub egida Proiectului “Focul Viu” (din cadrul Organizației Studenților Mediciniști din Cluj), având ca parteneri Organizația INTER-STUDENT, EMSA(English Medical Students Association), Mai Mult Decât Muzică, The Shelter Agency si Comitetul Social al Anului 3 – Medicină Generală.

În programul evenimentului sunt prevăzute 2 seri de Concerte Caritabile.
Biletele în valoare de 10 lei/seară se gasesc la intrările locațiilor, iar cele pentru ambele seri în valoare de 15 lei se pot procura prin intermediul persoanelor de contact.

Ziua 1# Marți, 11 decembrie, ora 21:00, Gambrinus – Seară de Acustic Rock
Invitați:
Lights Out
Mihnea Blidariu (LUNA AMARĂ)
Nick Făgădar (LUNA AMARĂ)
Andrei Puiu (MUSHROOM STORY)
Micii (CHILLI FAMILLI)
Paul Socol (ANDĂRCAVĂR BEND)
Lazi

Ziua 2# Miercuri, 12 decembrie,ora 21:30, Zorki off the Record – Seară de Folk
Invitați:
Emeric Imre
Razvan Krivach
Magda Puskas
Raluca Gabriela Marinescu

Pe lângă cele 2 momente deja menționate, evenimentul mai cuprinde 2 momente de strângere de fonduri. Primul se va desfășura în data de 12 decembrie începând cu ora 19:00, în Amfiteatrul Mare Marinescu al UMF “Iuliu Hațieganu”, str. Gheorghe Marinescu nr. 23 unde studenți din cadrul universitații vor susține un program artistic în spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

Al 2-lea moment va avea loc în data de 15 decembrie începând cu ora 19:00, in Sala de Concerte a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, Str. Ion I.C.Brătianu nr. 25, unde Organizația Inter-Student prezintă “Magia Crăciunului, bucuria de a dărui” în colaborare cu Orchestra și Corul Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” Cluj: “Oratoriul de Crăciun op. 12” compus de Camille Saint Saens. Dirijorul ansamblului va fi doamna Monica Bălan. În cadrul evenimentului vor susține momente artistice și studenți ai Universitații de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!