Bistro

Nocturnă cu zurgălăi @ Casa TIFF

Nocturnă cu zurgălăi

Am schimbat puţin sistemul şi accesul la nocturne se va face de acum pe bază de invitaţii. Ca să primiţi o invitaţie de două persoane trebuie doar să ne trimiteţi un mail la [email protected] în care să ne spuneţi numele vostru şi al persoanei care vă va însoţi şi de ce vreţi să veniţi la nocturnă.

Vă-ntrebaţi ce v-am pregătit?
Începem cu un invitat special: unul dintre cei mai simpatici bucătari de la noi Şoni, proprietar al restaurantele Papa la Şoni ne va povesti cum a început, ce găteşte de sărbători şi cam ce mai vreţi voi să vă
povestească.

Apoi, toată noaptea învăţăm cum să facem singuri cadouri pe care să le dăruim celor dragi de sărbători (ciocolată de casă, lămâi murate, felicitări) şi cum să ne împodobim casa şi bradul cu decoraţiuni handmade: decoraţiuni origami, din fetru, din fructe uscate şi ce vă mai trece vouă prin cap.

Vom face pauze pentru cântări şi ne vom incălzi cu un ceai fierbinte. Dacă sunteţi inspiraţi puteţi contribui la masa noastră de bucate cu ultima voastră creaţie culinară. Vom fi mai mult decât onoraţi să o degustăm! 😀

În semn de mulţumire ne strecuraţi sub brad o donaţie de vreo 20 de lei şi noi vă organizăm ateliere şi mai şi.

Sunaţi din zurgălăi, măi!

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.