Ghid pentru alegerea cadourilor speciale

Home $ Articole $ Recomandări $ Ghid pentru alegerea cadourilor speciale

by | Dec 15, 2012 | Recomandări

Craciunul se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi deja am inceput sa ne gandim cu ce cadouri sa-i bucuram pe cei dragi. Daca alegerea darurilor pentru familie si prieteni ne este mai usoara, atunci cand vine vorba despre un cadou oferit unui sef sau unui partener de afaceri, lucrurile incep sa se complice.

In primul rand, un cadou de business este reflectia imaginii pe care dorim sa o transmitem partenerilor sau superiorilor nostri, despre noi. Astfel, este necesar sa vedem in prima instanta ce dorim sa transmitem. Exista, insa, retete sigure cu care nu putem da gres:

Instrumentele de scris de lux vor fi intotdeauna daruri de succes ce vor impresiona si vor lasa o amprenta asupra celui ce le primeste. Stilourile Parker sau pixurile Tombow cu design deosebit si o calitate ireprosabila se constituie in cadouri minunate pentru cei care apreciaza bunul gust si prestigiul.

O alta idee de cadou foarte util si totodata elegant o reprezinta time planerele Quo Vadis. Persoanele mereu ocupate, care au nevoie sa-si planifice riguros fiecare saptamana vor aprecia cu siguranta aceste organizere cu coperta din piele naturala, in diverse culori vii si moderne. Mai mult de atat, deoarece rezervele se pot schimba anual, putem fi siguri ca vom oferi un dar ce il va insoti pe cel care il primeste multi ani inainte. De asemenea, avem posibilitatea de personalizare a acestora prin gravura sau prin aplicarea unor etichete metalice.

Ceasurile de birou sunt alte cadouri cu stil pe care le putem oferi cu certitudinea ca vor fi apreciate. Ticaitul care anunta apropierea zilelor de concediu, a sfarsitului de saptamana sau incununarea succesului unui nou proiect va aminti cu siguranta si de cel ce l-a daruit.

ceas de birou
Pachetele de Craciun special concepute pentru linia business ne scutesc de efortul de a alerga dupa produse, ambalaj, fundite, tot ceea ce este nevoie pentru a face un cadou sa arate minunat. In diferite combinatii: instrumente de scris si agende, ceasuri de birou si instumente de scris, mape de carti de vizita si alte asemenea produse, acestea vin deja ambalate, gata de a fi oferite celor dragi.

Toate aceste cadouri, dar si altele, le gasim pe papetarie.ro. Achizitionarea cadourilor de Craciun online reprezinta cea mai rapida si eficienta modalitate, cu atat mai mult cu cat livrarea are loc in maximum 2 zile de la plasarea comenzii, iar fiecare cont nou primeste un voucher de 20 de lei, cadou! In ceea ce priveste aspectul calitatii, dovezi incontestabile sunt brandurile renumite ale produselor, dar si premiul de cel mai bun magazin online in 2011 oferit de GPeC.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!