Life of Pi

Home $ Cinema $ Life of Pi

by | Dec 19, 2012 | Cinema

Ultima recomandare pe anul acesta este pentru “Life of Pi“, film regizat de Ang Lee, cunoscut pentru “Crounching tiger, hidden dragon” şi “Brockeback Mountain”. Filmul lui Ang Lee este ecranizarea unei cărţi vândută în întreaga lume în milioane de exemplare. Încă de la începutul anului, când s-au lansat primele imagini din Life of Pi, fanii cărţii se întrebau dacă Ang Lee va fi capabil să realizeze o ecranizare la fel de bună ca şi cartea care a încântat milioane de oameni iar acum înainte de sărbători o să primim răspunsul. Subiectul este unul mai mult decât înteresant pentru că Life of Pi spune povestea unui tânăr care supravieţuieşte unui naufragiu. Deşi supravieţuieşte, Pi este nevoit să plutească în derivă pe apă, într-o barcă de salvare alături de un superb tigru bengalez. În mod normal cel mai puternic supravieţuieşte hrănindu-se cu cel slab, dar aici tânărul se va folosi de cunoştinţele sale în domeniul comportamentului din cadrul regnului animal pentru a opri instinctele de prădător.

Vizual Life of Pi se anunţă excepţional iar 3D-ul vine să amplifice şi mai mult experienţa. Povestea ne aduce aminte de Castaway, însă Life of Pi e cu totul diferit. E ca o fabulă plină de culoare şi frumuseţe, o mică operă creată de un regizor despre care nu pot să vă spun decât lucruri bune.
Ştiu că timpul vă este limitat în această perioadă, dar pentru Life of Pi merită să renunţaţi la două ore de cumpărături. O să fiţi de-a dreptul încântaţi şi o să mergeţi acasă mult mai fericiţi.

Ne revedem la anul cu alte recomandări.

Crăciun Fericit şi Sărbători Frumoase!

Marian Iuga, FilmSinopsis

Life of Pi: Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!