The Correspondents @ Boiler Club

Home $ Party $ The Correspondents @ Boiler Club

by | Dec 27, 2012 | Party

Reopening Party

The Correspondents – live
Warmup / after: Dubase

Mr. Bruce şi Chucks colaborează pentru a renaşte sunete vintage destinate urechii moderne. Resuscitând mostre de relicve cu synth-uri şi drum loops prăfuite, cei doi compun un amalgam de Electro, Drum‘n’Bass, Swing şi Boogie Woogie!

Prieteni vechi, Mr. Bruce şi Chucks, se întorc la Londra în noiembrie 2007 după ce-şi încheie studiile universitare. Aflat la Leeds, Mr. Chuckles cocheta deja de câţiva ani cu sunete de Hip Hop, Jazz şi Dance, pe când, Mr. Bruce, aflat la Edinburgh îşi exersa calităţile vocale pe Drum‘n’Bass, Breaks şi Funk. Ciudata pereche şi-a început cariera la câteva petreceri, iar cei doi s-au decis să-şi consolideze relaţia de show-uri live într-un studio de înregistrări. De atunci, cântece au fost înregistrate, scene au fost urcate şi genunchi au atins sfârcuri.

“The Correspondents” au cântat în fiecare weekend din ultimii 4 ani pe scene mici şi mari din Marea Britanie şi Europa.

EP-ul de debut “What’s Happened to Soho?” a fost lansat pe 11 aprilie 2011. EP-ul este un mini-concept în sine, cu un început, mijloc şi sfârşit, menit să fie ascultat de la un capăt la altul, atingâng diferite stiluri muzicale dar fără a se concentra pe unul anume.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!