Foreign Beggars @ Club Midi

Home $ Party $ Foreign Beggars @ Club Midi

by | Jan 2, 2013 | Party

Foreign Beggars (live) / Marwan / Planet H / Acutra

Foreign Beggars, nume cu rezonanta in randul iubitorilor de hip-hop si dubstep, este una dintre cele mai apreciate trupe ce combina hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep si grime. Au colaborat cu cei mai importanti artisti de pe mapamond din sfera muzicii dubstep si drum’n’bass. „Contact”, piesa produsa de Noisia, a avut un succes fabulos, clipul acesteia inregistrand aproape sase milioane de vizualizari pe Youtube sau “Still Getting It”, piesa produsa de SKRILLEX, si exemplele pot continua. In 2010, Foreign Beggars a fost nominalizata la Urban Music Awards alaturi de Roots Manuva, Professor Green si Tinie Tempah, in acelasi an fiind invitata de Prodigy sa ia parte la turneul acestora din UK.
In prezent Foreign Beggars se afla in turneu european pt promovarea proaspatului album “Up Rising”.

Marwan Dua (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.
Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi link-ul acestui articol pe wall-ul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!