B-Complex @ Boiler Club

by | Jan 6, 2013 | Party

B-Complex

Warmup: Padre / After: MadLiquid

Pret intrare: 20 / 30 lei

B-Complex aka Mato Lenicky este un DJ şi producător din Bratislava, Slovacia. A început să cocheteze cu muzica la vârsta de 12 ani şi fascinaţia sa pentru muzică l-a purtat prin mai multe genuri. A început cu hardcore, trance şi psytrance, progresând spre a experimenta cu downtempo şi hip hop. Călătoria sa în lumea drum&bass-ului a început în jurul anului 2002, când a demarat proiectul B-Complex. Succesul cel mai mare a venit, fără îndoială, odată cu lansarea piesei “Beautiful Lies” la o excepţională casă de discuri din UK: Hospital Records. Piesa a primit susţinere imensă de la Tony Colman aka London Electricity şi a ajuns să fie al doilea cel mai bine vândut disc de drum&bass de pe Beatport în anul 2009, a câştigat câteva premii internaţionale şi rămas timp de 55 de săptămâni în topurile radiourilor din Slovacia.

Acest succes a fost întărit de lansarea piesei “Three Dots” şi a single-ului versiunii VIP a pieselor “Beautiful Lies” şi “Little Oranges”. Mai multe piese au văzut lumina zilei semnând cu casele de discuri Santorin şi Spearhead. Colaborarea cu Hospital i-a oferit lui Mato şansa de a remixa “New Education”, “The Very Best” şi “Cocknbullkids”.

Schimbarea majoră pentru cariera sa de DJ a venit odată cu invitaţia de a mixa la Hospitality (Matter) în 2009 unde şi-a demonstrat experienţa adunată la petrecerile din Slovacia şi Cehia. De atunci, şi-a menţinut poziţia de DJ internaţional, având gig-uri în UK, Austria, Elveţia, Germania, Polonia, Ucraina, Ungaria, Olanda. În 2010 visul său de când era copil a devenit realitate fiind invitat să meargă într-un turneu prin Australia şi Noua Zeelandă.

Cu B-Complex ne-am intalnit ultima oara la Boiler in februarie 2012. Galerie foto de atunci gasiti aici.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Thu 21

Les Nuits de la Lecture – Nopţile Lecturii

21 January, 7:00 pm - 24 January, 10:00 pm
Feb 06

TEDxZorilorSalon Human : kind

6 February, 6:00 pm - 9:00 pm
Mar 06

We Love Retro Anii 2000

6 March, 9:00 pm - 7 March, 5:00 am

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This