Evil Nine @ Boiler Club

Home $ Party $ Evil Nine @ Boiler Club

by | Jan 6, 2013 | Party

Evil Nine

Warmup: Detour / Afterparty: Alex Chronic

Dacă vă place genul de muzică total diferită față de orice ați auzit până acum, atunci vă veți îndrăgosti iremediabil de sunetul celor doi de la Evil Nine, Tom Beaufoy și Pat Pardy, ÎN PREMIERĂ LA CLUJ-NAPOCA!

Tom și Pat au început să își îmbine talentele în 1998, fiind repede catalogați drept un duo de DJi/producători de calitate de către genialul Adam Freeland, care i-a și semnat la label-ul Marine Parade. De atunci, fiecare release al lor a ajutat la diferențierea Evil Nine prin inovația sunetului și refuzul de a face parte dintr-un anumit stil muzical. Stilul lor trece de la hip-hop, punk, electro, dancehall, post punk la garage rock, techno și krautrock, la care se adaugă un minimalism original, plin de emoție.

Evil Nine sunt renumiți pentru succesul remixurilor făcute pentru Pet, U.N.K.L.E, Moby, Timo Maas, Santos, Future Funk Squad, Will Saul și Freeland. ”Crooked ft. Aesop Rock”, cel de-al treilea single de pe albumul lor de debut – ”You Can Be Special Too” – a devenit un clasic, o semnătură clară a sunetului Evil Nine. Release-ul ”Pearlshot ft. Juice Aleem” este un exemplu clar despre cum acest duo genial știu să ”îndoaie” formatul muzicii dance și hip-hop.

Ca și colaboratori ai lui Tom și Pat, îi amintim pe Aesop Rock (Definitive Jux), Juice Aleem (new flesh/Shadowless) și Toastie Taylor (new flesh) pentrul albumul ”You Can Be Special Too”. Albumul reflectă influențele hip-hop și rock a celor doi DJi, dar și dorința lor de a rezona cu un public cât mai larg.

Cu Tom la turntables și Pat la laptop, cei doi au înnebunit mulțimi de mii de oameni din SUA, Australia, Europa, Japonia, Hong Kong, Thailanda, China și multe altele! Sunt faimoșii rezidenți ai binecunoscutului club Fabric din Londra și au lansat recent compilația ”Fabric Live”, o bijuterie auditivă care susține talentul lor în a amesteca o serie de stiluri și de a păstra sunetul cât mai fresh!

Reacțiile pe care single-ul ”Restless” le-a primit, au fost extrem de pozitive! Datorită vocalilor și instrumentelor, sunetul lor nu seamănă cu nimic existent deja pe piața muzicală, tocmai de aceea susținerea din partea lui Zane Lowe, Pete Tong, Annie Nightingale, Steve Lamac, John Peel, XFM și Kiss FM a apărut la un timp foarte scurt.

După succesul EP-ului ”The Power”, din 2009, și remixurilor pentru Temper Trap, Spankrock, Alex Metric și Don Diablo, duo-ul de la Evil Nine au început anul cu un nou club single ”No Manners” feat. Spoek Mathambo! De asemenea, 2010 i-a găsit pe Evil Nine lansându-și propriul lor record label, FOR LOVERS, unde deja au lansat 3 single-uri (”Ultimo”, ”Stay Up” și EP-ul ”Auto”). 2011 i-a prins pe artiși lucrând la cel de-al treilea album și lansând remixurile ”The little prince” și ”Roar” semnate de Dem Slackers și Broke One.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!