Panda Dub @ Club Midi

Home $ Party $ Panda Dub @ Club Midi

by | Jan 11, 2013 | Party

Dub at Night #1

Panda Dub (FR) / Vibration Lab (UK) / Mistah B / Burner Greene / Low Freq

Pret intrare: 15 / 20 lei

Producător lyonez de dub cu influențe din scena franceză și britanică, Panda Dub și-a creat un stil foarte original. Stilurile reggae roots, steppa-ul englezesc și electro dub-ul francez îi susțin compozițiile care au toate caracteristicile aclamate de soundsystem-urile britanice. Sunetul Panda vine dintr-un melanj aproape științific de sample-uri etno, melodii electro fresh și percutante, texturi adânci și ritmuri puternice.
Panda Dub este fară îndoială unul dintre artiștii care demonstrează ca dub-ul francez este plin de resurse și surprize.

Vibration Lab fac valuri mari în scena underground la acest moment! Muzica lor nu poate fi descrisă altfel decât ca ceva frumos. Cu influențe din adâncurile seifurilor proprii reggae/dub, manipulează sunetul pentru a sculpta un sunet pământean, futuristic și puternic! Tocmai au lansat primul lor EP intitulat „Vibration Creations”. Vom mai auzi cu siguranță de ei!” – Organix

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!