Caleidoscop Muzical

Home $ Party $ Caleidoscop Muzical

by | Jan 15, 2013 | Party

Caleidoscop Muzical

Cu DJ Sauce & R.F.D.J / K-lu

Pret intrare: 10 lei

Cu aceasta ocazie sa lanseaza primul albul al lui DJ K-lu – “Chestii, Socoteli”.
Primele 100 de CD-uri EVER MADE vor fi daruite, de catre K-LU si Boiler Club, primilor 100 de platitori!

Vă salutăm voios și vă anunțăm că Boiler Club va găzdui o nouă ediție a revoluționarei petreceri intitulate CALEIDOSCOP MUZICAL.

După cum bine știți, Boiler Club este o sursă inepuizabilă de creație muzical-artistică și o vie mărturie a spiritului muzical revoluționar. Tocmai de aceea, vă invităm pe voi, fii și fiice ai patriei, să petreceți alături de noi și de un maestru incandescent al momentului – DJ K-LU!

Locul e deja propice. Boiler e la subsolul unei fabrici, actuală uzină artistică. Astfel, prin spirit de solidaritate și mult entuziasm, vom reînvia timpurile trecute, dar nu și uitate. Vom reîmbrăca blugii prespălați și încălța adidași albi originiali, vom trage fum dintr-un Kent lung și ne vom reaminti de muzica veche dansând pe ritmuri curajos înnoite.

Schimbul TREI va fi schimbul din care VREI să faci parte.

Prin acest nou concept de petrecere, CALEIDOSCOP MUZICAL, dorim să dăm lumii un exemplu strălucit, să lăsăm urmașilor noștri o zestre de frumos și util și să îi cinstim pe acei care, prin devotament și abnegație, rămân fideli Boiler Clubului și muzicii de calitate.

Vă așteptăm negreșit într-un loc care promovează, cu stoicism și vitejie, muzică inteligentă pentru oameni inteligenți, sâmbătă, 26 ianuarie, la CALEIDOSCOP MUZICAL!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!