Marketing Tribe @ Hotel Golden Tulip

Home $ Articole $ Marketing Tribe @ Hotel Golden Tulip

by | Jan 15, 2013 | Articole

Marketing Tribe – proiectul ce reuneşte consumatorii şi furnizorii serviciilor de MarCom

Sub egida “Smarter by Association“, echipa IAA YP Cluj lansează primul număr al catalogului “Marketing Tribe”- singurul instrument de acest gen din industria locală, dedicat specialistului de MarCom din companii ce activează in diverse sectoare de activitate. Scopul catalogului este să faciliteze conexiunea dintre consumatorii şi furnizorii de servicii de marketing şi publicitate. Catalogul cuprinde segmentarea specializată a furnizorilor de servicii de MarCom, date de contact actualizate a 66 de agenţii, precum şi articole de specialitate.
Evenimentul de lansare “Marketing Tribe” va avea loc în data de 23 ianuarie 2013, orele 18:30, la Hotel Golden Tulip din Cluj Napoca. Evenimentul va debuta cu un discurs pe tema aplicaţiei teoriei triburilor în MarCom, susţinut de omul din spatele proiectului „Romanii sunt destepţi” – Sebastian Olar, Copywriter McCann Erickson-, urmat de lansarea catalogului “Marketing Tribe” precum şi de alte surprize. A doua parte a evenimentului va fi dedicată networking-ului şi degustării de vinuri rafinate.

Catalogul face parte dintr-o serie de iniţiative gandite de IAA YP Cluj, prin care ne dorim să contribuim la dezvoltarea mediului local de MarCom. Astfel, ideea de trib reprezintă o invitaţie la asociere, adresată specialiştilor de marketing din companii ce activează in diverse sectoare de activitate şi agentiilor/companiilor furnizoare de servicii de MarCom, cu scopul de a genera idei magnet, care le diferenţiază produsul, inspira piaţa şi setează noi standarde în industrie, contribuind astfel la dezvoltarea acesteia. Conţinutul catalogului se axează pe subiectele identificate în urma unei analize efectuate de către echipa IAA YP Cluj în rândul a 100 de specialişti de MarCom. Astfel, catalogul cuprinde segmentarea specializată a furnizorilor de servicii de MarCom, date de contact actualizate a 66 de agenţii, precum şi articole de specialitate

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!