ClujLife Awards 03 – saptamana #2

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 03 – saptamana #2

by | Jan 21, 2013 | Ale noastre

ClujLife Awards 03 powered by Vodafone continua si anunta primii castigatori!

Saptamana trecuta am dat startul unei noi editii a premiilor ClujLife, un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2012 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si o serie de nominalizati.

S-au pus la dispozitie 17 categorii si o lista lunga de nominalizati. In prima zi s-au contorizat 1300 de voturi iar prima saptamana s-a incheiat cu 2394 de voturi valide.

Votul se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, fiecare participant intrand automat intr-un concurs ce ofera saptamanal conturi premium pe Zonga.ro iar la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone LG Optimus L7 oferit de Vodafone Romania.

Pentru ca s-a incheiat prima saptamana, anuntam si primii castigatori ai conturilor premium Zonga.

Calin, Alice si Adrian au fost alesi folosind random.org.

Saptamana viitoare vom alege alti 3 castigatori. Oricine voteaza are o sansa de castig!

Nu uitati sa cititi regulamentul si sa folositi imaginea de mai jos pentru cover picture-ul vostru pe facebook. Aceasta sustinere se poate transforma in castigarea unui smartphone!

Cu ocazia lansarii ClujLife Awards 03, Vodafone Romania aduce mai aproape de clujeni si una dintre cele mai populare aplicatii smartphone: Transport Urban, ghid online de transport public. Mai multe detalii despre aplicatiile pe mobil “powered by Vodafone” puteti gasi pe: www.vodafone.ro/aplicatii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!