Poze: Foreign Beggars @ Club Midi

Home $ Party $ Poze: Foreign Beggars @ Club Midi

by | Feb 2, 2013 | Party

Foreign Beggars – live

Marwan / Planet H

Aflați în turneu european de promovare a noului lor album, britanicii de la Foreign Beggars au poposit și în capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca. Și dacă tot s-au oprit la Cluj, unde ar fi putut să se instaleze și să facă ce știu ei mai bine dacă nu în club Midi(locul #25 în lume conform djmag.com).
În deschiderea lor l-am avut pe Marwan, un tip ce stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivaluri din Cluj-Napoca, cică. Fără să îmi doresc să fiu rea, au fost momente când l-am șimțit atât de bine pe omul ăsta în muzică ca mai apoi în secunda următoare să mă piardă total printre scratch-uri și beat-uri ciudate. Oi fi eu prea bătrână sau complet paralelă, una din două.
De cealaltă parte, am observat că celor de la Foreign Beggars le cam place prin România, începând din 2010 ne-au vizitat în fiecare an țara, mai un concert la București, mai un concert la Târgu Mureș la Peninsula, și într-un final și la Cluj-Napoca. Se pare că anul 2013 vine cu noroc și pentru publicul clujean.
01 35 a fost ora la care atracția principală a serii, Foreign Beggars, a urcat pe scena din Midi și nu s-au mai lăsat duși până la 3 fără 10. Au creat ceva atmosferă dar parcă ceva lipsea, poate o fi fost din cauza lipsei alcoolului în sânge, ne-am distrat dar parcă nu ne-au dat pe spate. Bineînțeles că n-am lipsit „Still getting it” și „Contact”, piese celebre ale formației.
Cu tot riscul de a-mi lua critici foarte acide, mie personal, concertul Foreign Beggars din Midi mi s-a părut sub cel de la festivalul Peninsula din 2011. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu ce i-a lipsit dar parcă în 2011 a fost mai bine, repet, poate e doar în capul meu…atât doar să nu dați cu pietre.
Imediat după ce britanicii au eliberat scena, Planet H a pus stăpânire pe mulțime. N-a dat publicului un moment de respiro și bine a mai făcut. Amintim că l-am avut dincolo de pupitru și pe titratul Gojira, probabil se pregătea pentru petrecerea de după concertul DADDY G Massive Attack Dj Set.
Una peste alta, a fost un eveniment reușit și o oportunitate pentru publicul clujean să asculte muzică de calitate live. Voi cei care ați mai văzut Foreign Beggars, ce ziceți, cum vi s-a părut concertul de aseară comparativ cu altele?

Teo Căbuţ

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

O alta galerie aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!