ClujLife Awards 03 – decernarea premiilor

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 03 – decernarea premiilor

by | Feb 4, 2013 | Ale noastre

ClujLife Awards 03 powered by Vodafone a intrat in ultima saptamana de vot!

Pe 14 ianuarie am dat startul votului la ClujLife Awards, un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2012 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si o serie de nominalizati.

S-au pus la dispozitie 17 categorii si o lista de nominalizati. In prezent avem ~4000 de voturi valide!

Votul continua si se da exclusiv pe www.clujlife.com/awards, la finalul campaniei urmand a fi anuntat castigatorul unui smartphone LG Optimus L7 oferit de Vodafone Romania.

Astazi anuntam ultimii trei castigatori ai conturilor premium Zonga.ro

Felicitari Andreea, Giulia si Andreea.

Cu asta am terminat cu premiile saptamanale! Nu uitati sa cititi regulamentul si sa folositi imaginea de mai jos pentru cover picture-ul vostru pe facebook. Aceasta sustinere se poate transforma in castigarea unui smartphone!

Decernarea premiilor va avea loc la Cladirea Casino, sambata seara. Evenimentul va fi invite only iar in limita locurilor disponibile oferim o serie de invitatii pentru voi. Pentru a intra in posesia unei astfel de invitatii trebuie sa lasati un comentariu, mai jos, si sa ne oferiti feedback legat de aceasta editie si ce putem imbunatati pentru editia urmatoare. Petrecerea oficiala va avea loc la Club Midi, unde Tania Vulcano este invitata serii. Detalii + concurs cu invitatii aici.

Cu ocazia lansarii ClujLife Awards 03, Vodafone Romania aduce mai aproape de clujeni si una dintre cele mai populare aplicatii smartphone: Transport Urban, ghid online de transport public. Mai multe detalii despre aplicatiile pe mobil “powered by Vodafone” puteti gasi pe: www.vodafone.ro/aplicatii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!