Ziua Rosiei Montane la Cluj

Home $ Cultural $ Expozitii $ Ziua Rosiei Montane la Cluj

by | Feb 5, 2013 | Expozitii

Pe data de 6 februarie 2013, cetăţenii români celebrează 1882 de ani de la prima atestare documentară a Roşiei Montane. Cu ocazia acestui eveniment, vor avea loc în ţară şi în străinătate evenimente culturale ce ţin de zona concertelor, proiecţii de filme, expoziţii şi dezbateri.

În Cluj-Napoca, Ziua Roşiei Montane este marcată prin organizarea unui eveniment multicultural. Clujenii sunt invitaţi să participe la expoziţia de fotografie marca Edmond Kreibik, să vizioneze filmele puse la dispoziţie de coordonatorii acţiunii şi să participe la un concert ce va avea loc la finalul zilei.

Astfel, de la ora 17.00, in clubul Flying Circus va avea loc o expozitie de bannere de protest ale campaniei Salvati Rosia Montana.

De la ora 18:00, este deschis accesul la expoziţia de fotografie „Am fost într-un loc..” semnată de către Edmond Kreibik, în Centrul de Cultură Urbană Casino.
Vernisajul reuneşte instaneele surprinse de către fotograf în cele patru anotimpuri, la Roşia Montană.

De la ora 20:00, va începe vizionarea a două filme documentare despre Roşia Montană.

Ultima parte a evenimentului cultural îi invită pe clujeni în Gambrinus Pub, începând cu ora 22:00, unde Mihnea Blidariu şi Nick Făgădar (Luna Amară), Mushroom Story şi Dj Poliglot vor susţine un concert, urmat de un After Party by Socol.

Intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!