Primavara iti regenerezi parul!

Home $ Articole $ Primavara iti regenerezi parul!

by | Feb 12, 2013 | Articole

Primavara se apropie cu pasi repezi, caldura se instaleaza incet-incet, iar parul nostru are nevoie de o ingrijire speciala in fiecare zi, indiferent ca vorbim despre parul drept, ondulat sau cret, este necesar sa utilizezi produse speciale de ingrijire. Foarte multe persoane au probleme cu parul, se confrunta cu lipsa de stralucire, uscarea parului in exces, iar cea mai intalnita problema fiind caderea parului in exces. Desi este normal ca parul sa cada in medie 100 de fire pe zi, un par sanatos si puternic are nevoie de vitamine si minerale care sa il fortifice si sa il regenereze.

Caderea parului este o problema care poate aparea din mai multe cauze printre care stres, alimentatie dezechilibrata, dereglari hormonale, factori genetici, inaintarea in varsta si multi altele. De aceea, este foarte important sa actionam la timp pentru remedierea acestor probleme. Vitaminele A, B5 si E, extracte vegetale si Keratina sunt cele mai eficiente ingrediente in tratarea caderii excesive a parului.

Kit-ul de tratament pentru regenerarea parului actioneaza asupra firului de par, de la radacina pana la varfuri. Regenerarea parului inseamna atat imbunatatirea metabolismului la nivelul celulelor din radacina parului, cat si reconstructia structurii firului de par pe toata lungimea sa.

Un astfel de produs se recomanda persoanelor care se confrunta cu par tern, obosit, uscat, ars, devitalizat, care se rupe usor, cu rezistenta slaba si cu varfurile predispuse la despicare. Astfel, bogat in vitamine – B5, A si E, extracte vegetale (Coada Calului, Rosmarin, Mesteacan, Brusture, Salvie) si Keratina, care combat caderea parului, deshidratarea, oxidarea, pierderea elasticitatii acestuia, uscarea scalpului si ingrasarea excesiva, kit-ul stimuleaza cresterea sanatoasa a parului si revitalizarea firului de par.

Kit-ul anticadere par-fiole are o destinatie precisa: radacina parului. Principiile active ale acestui kit sunt biocomplexe de ultima generatie care incorporeaza stimuli esentiali pentru stoparea caderii excesive a parului. Astfel, se „lucreaza” pe doua planuri, pe de o parte intarind radacina firelor existente si revigorand activitatea la nivel celular, prelungind „viata” folicului pilos si impiedicand atrofierea prematura a acestuia si intrarea prea devreme a firului de par in faza de cadere – telogena. Pe de alta parte, o mai buna activitate la nivelul metabolismului celular de la nivelul scalpului stimuleaza cresterea sanatoasa a noilor fire de par, mai puternice, mai viguroase, crescand deci numarul firelor de par care se afla in faza de crestere – anagena. Acest produs este un tratament cosmetic si nu inlocuieste schemele medicamentoase specifice diferitor dezechilibre sau afectiuni medicale care pot declansa caderea excesiva a parului.

De asemenea, aportul de vitamine, extracte vegetale, oligoelemente, stimularea circulatei sangelui pentru o mai buna oxigenare vor avea efecte benefice suplimentare precum normalizarea secretiei de sebum, de combatere a aparitiei matretii sau de imbunatatire a aspectului general al parului.

#Concurs: Impreuna cu Farmec oferim trei kit-uri anticadere par. Pentru a intra in concurs trebuie doar sa ne lasati un comentariu mai jos. Tragerea la sorti va avea loc pe 15 feb.
Update: castigatoarele sunt: Tincu Alexandra, Kinga Zs Csete si Diana Belbe.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!