77 H’Art Filling @ Hotel Continental

Home $ Cultural $ Expozitii $ 77 H’Art Filling @ Hotel Continental

by | Feb 13, 2013 | Expozitii, Party

In perioada 14-17 Februarie, Hotel Continental Cluj Napoca va gazdui, in colaborare cu Hexagon Events Romania, un maraton artistic de 77 de ore, al carui continut va fi umplut de 77 de artisti locali, nationali si internationali, prin expozitie, petrecere si actiuni conexe.

„77 H’Art Filling” este numele acestui eveniment care isi propune sa combine sarbatoarea marcata de Ziua indragostilor, cu ingredientele a 7 arte: muzica, pictura, video/foto, dans, teatru, artizanat si dialog. Se va afisa un program elaborat, impartit pe sectiuni artistice, spatii si ore de desfasurare, in asa fel incat publicul sa participe cu usurinta la atelierele deschise in timpul zilei, respectiv la petrecerile din fiecare seara si la momentele de respiro si dialog: workshop, afterparty, lounge.

Lista lunga de muzicieni si dj va fi completata de artisti vizuali din 5 orase din Romania, care vor avea ca tema comuna de expozitie „Lumina”. De asemenea programul va fi punctat de experimente alternative precum teatru/poezie senzoriala, Tripoteca(scurt metraje), „Atelier Organic” si teahouse.

Efectul potential al acestui festival este punerea in lumina a un spatiu care se cere revalorificat. Se va crea o platforma in care „muzica din suflet” sau atmosfera care-ti „umple inima” sa nu ramana niste termeni luati in deradere de emanciparea accelerata la care este supusa recent expresia artistica.

„77 H’Art Filling” se va desfasura in doua sali din cadrul Hotelului Continental(Galerie + Salon), la „Zorky Off The Record”(after party + lounge) si , bineinteles in centrul orasului Cluj Napoca prin actiuni surpriza ale organizatorilor si voluntarilor.

Lineup:
Yasmin Gate (Killerrrec / Berlin)
Infinite Livez (UK, Berlin / Ninja Tunes, Big Dada Records) – live
Dj Vasile – live
7th Sphere Project – live
Alexandru Jijian
Ancient Core – live
Lex Cruiser (Hexagon) – live
Drummer
TheJointVentures
Sucleeu Team: Danaga, Indjstione, Electroclown, Chu The Jhu & Eujah
Martian Arts & AWIT ( live act / dj set)
Rasta Fairy (Kaya Foundation)
US
Pseudub
Dannilov
CandCum
Supafly
Nisaf
NDJ
Subhuman
Elemental
Mano Samsara
Bufnita Alba
RA
JTF
First Release Project
Origin Project
Overder

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!