Byron @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ Byron @ Casa de Cultura a Studentilor

by | Feb 13, 2013 | Articole

Concert: Byron – parte din turneul naţional de promovare a noului album bilingv “30 Seconds Of Fame / 30 De Secunde De Faimă”

Alături de ei pe scenă va mai fi invitată şi solista Luiza Zan, care apare pe noul album byron, iar invitaţii de la Luna Amară vor susţine un recital acustic! După concert, toată lumea este aşteptată la afterparty-ul oficial din Jaxx – Garajul Rock (str. Emil Isac, nr. 25).

Pret intrare: 35 lei

byron nu sunt tocmai cunoscuţi pentru felul convenţional în care fac lucrurile, prin urmare albumul al patrulea al formaţiei va fi unul bilingv! Cele 13 piese vor fi disponibile în două ediţii separate, în limba engleză şi în limba română. Pe lângă asta, pentru iubitorii de rarităţi, va exista şi o ediţie limitată, lucrată manual de către membrii trupei, ce va conţine ambele discuri.

Pe lângă trupa byron, pe noul disc “30 Seconds of Fame” mai pot fi auziţi invitaţii Alexander Bălănescu (vioară), Luiza Zan (voce) şi Petre Ionuţescu (trompetă). De asemenea, pe una dintre piese a participat însuşi publicul trupei, care a fost înregistrat cântând live o porţiune de cor cu ocazia unui concert!

#Concurs: Jaxx & ClujLife ofera doua invitatii duble la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!