Party Outfits – Trend reports S/S 2013

Home $ Articole $ Party Outfits – Trend reports S/S 2013

by | Feb 13, 2013 | Articole

Este oficial: print-urile ZOO şi culorile NEON sunt (din nou) acceptate şi aduc cu ele tendinţele acestui sezon de primăvara / vară 2013, la fel şi culorile pastel, burgundi, imprimeurile în dungi, army și orice alte modele / culori ce pot satisface preferinţele noastre în materie de fashion. Cum stresul s-a dus odată cu sesiunea şi primăvara nu e departe, la fel curg şi evenimentele şi party-urile din oraş, iar atmosfera se dezgheaţă. Pentru că încet încet mai dăm cate o haină jos, iar în dressing işi fac loc noile outfit-uri, ce nu vor mai depinde de un palton deasupra şi grija lui atunci cand ieşim la “bumtzi bumtzi”.

Cand ieşim în oraş trebuie să ne simţim în primul rand confortabil, iar in acelaşi timp de milioane! Iar cum acest sezon dă frau liber imaginaţiei, tot ce rămane de făcut este să fim încrezători, fearless şi puşi pe distracţie máximă.

Secretul în orice outfit, în ceea ce priveşte combinarea diferitelor piese vestimentare şi print-uri constă în păstrarea unui echilibru: nici prea simplu, nici prea încărcat, nici monocolor, nici multicolor, orice ar fi. Iar cum noile tendinţe vin din nou cu ZOO prints şi culori NEON, putem asocia lejer o fustă animal print cu un top unicolor, nişte cizmuliţe şi accesorii pe măsură, la fel şi nişte skinny jeans neon cu o cămăşuţă cu flower print, spre exemplu, pentru cele mai boeme de fel. Părul valvoi în bataia vantului, sau prins natural într-o coadă, suntem gata să cucerim priviri 😀
După cum ştim, nu se acceptă mai mult de trei culori într-o ţinută, iar în privinţa pattern-urilor trebuie să nu combinăm mai mult de două (dacă acestea nu au un element comun). Pentru că nu vrem să obţinem un kitch outfit, ci să fim naturale, cu un look echilibrat, clean şi încrezător, care ne reprezintă.

Aşadar, putem cutreiera magazinele în lung şi-n lat, inclusiv (şi în special) SH-urile, pentru că aici găsim mai multe piese vintage şi unicat decat ne-am putea imagina. Avem nevoie de răbdare doar, imaginaţie si cu siguranţă nu ne vom trezi la un party că dăm peste un top, o fustă sau jeansi la fel.
Mai jos sunt cateva propuneri, pentru rezultatul unui look şi comfy, dar şi classy, pe gustul fiecăreia.

Cateva idei de evenimente pentru aceasta saptamana unde puteti incerca noile party outfits 🙂

Articol scris de Carla J.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!