Alex Mica @ Kharma Emotion Couture

Home $ Party $ Alex Mica @ Kharma Emotion Couture

by | Feb 15, 2013 | Party

Alex Mica

Warmup: Dj Alex Rise

Pret Intrare:
Fete – Intrare Libera pana la 00:00 si 10 lei dupa 00:00 + voucher de consumatie
Baieti – 20 lei (intre 23:00 si 00:00 baietii au intrare 10 lei)

ALEX MICA, considerat de multi noua revelatie a muzicii dance din Romania, s-a nascut la data de 25 august 1991 la Timisoara. Prima aparitie pe scena s-a produs pe cand acesta avea 9 ani, la un concurs muzical de tinere talente. In 2008 participa la concursul “Megastar”, unde ajunge pana in semifinala alaturi de trupa “Sign”. Un an mai tarziu intra cu adevarat in “lumea selecta” a muzicii romanesti, prin colaborarea cu George Hora si Puya si feat-ul cu acesta din urma pe piesa “Doamna si Vagabontul”. In 2011 colaboreaza cu cei de la Hahaha Production si inregistreaza refrenul piesei “Save Save”, dupa care urmeaza “Seniorita” cu Allexino si Starchild, compusa de catre Alex Mica si al carei refren il interpreteaza, o piesa care nu mai are nevoie de nici o prezentare… La scurt timp apare si “Mi Corazon” impreuna cu Fabio da Lera.
Dar adevaratul debut in lumea muzicala, ca artist, il face odata cu lansarea piesei “Dalinda”, realizata impreuna cu Dony si The Kid sub egida “1ArtistMusic”. “Dalinda”, cu un numar foarte mare de accesari in numai 2 saptamani, se prefigureaza a fi unul dintre hiturile 2012.
Alex Mica stabileste un nou record intre artistii romani, primind prima cerere concretizata de concert in exteriorul tarii – Albania – la numai o saptamana de la lansarea piesei “Dalinda” pe YouTube.
Alex Mica este in prezent artist 1ArtistMusic, agentie de booking si casa de discuri, avandu-i ca membri fondatori pe Laurentiu Duta si Dony.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!