D/R/U/G/S @ Boiler Club

Home $ Party $ D/R/U/G/S @ Boiler Club

by | Feb 18, 2013 | Party

Radio Progres prezintă: D/R/U/G/S [UK] – concert

Warmup: Alex Chronic
After: Missile

Pret intrare: 10 lei
Cu ocazia zilei de 1 martie, domnisoarele au ACCES GRATUIT la aces eveniment!

Originar din Londra, D/R/U/G/S face parte dintr-o poveste a renașterii muzicii house
ambientale.

D/R/U/G/S înseamnă club music, dar cu un twist organic, excentric. Sunetul D/R/U/G/S reușește să fie atât ”anost”, cât și dinamic, euforic, radical și neîmblânzit.

Callum Wright, în vârstă de 22 de ani, și-a petrecut primii ani din viață în Londra, iar mai târziu a devenit un rezident oficial al Manchesterului. Primele melodii semnate D/R/U/G/S aveau să fie menționate pe blogurile unor nume importante ca: Q, NME, The
Fader, Dummy și XLR8R sau difuzate la radio de către Rob da Bank și Steve Lamacq.
Atenția și aprecierea primită aveau să îl trimită pe Callum prin Marea Britanie, Europa și să îi asigure un loc important la festivalul ”In The City”, unde a și fost votat drept ”Most Buzzed About Act” pe parcursul tuturor celor 3 zile de festival.

Nici nu e de mirare. Sunetele create de Callum sunt o adevărată călătorie auditivă într-o lume plină de libertate și putere. În timp, artistul avea să stea pe aceeași scenă cu o serie de artiști electronici de mare calibru: Gold Panda, Teengirl Fantasy, Becoming Real, Dam Mantle, Hype Williams și Blondes.

”Love / Lust” este, prima și prima dată, muzică dance, dar ascultată cu atenție, se pot simți delicat influențele de psyche rock, punk, rave și grime. ”Velodrome 1” este un amalgam de beat-uri dance și semnale acustice, iar ”Velodrome 2” e un mash-up a tot
ce înseamnă Callum Wright în momentul de față: minimal techno, ambient, house și industrial. Prin stilul său de muzică sincer, furios și viu, D/R/U/G/S a avut parte de un debut luxuriant și, cu siguranță, va avea parte de o traiectorie fulminantă!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de facebook: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!