Ambient Construct, Instal & Electric

Home $ Articole $ Ambient Construct, Instal & Electric

by | Feb 25, 2013 | Articole

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza in perioada 27 februarie – 3 martie 2013 Targurile specializate in constructii, instalatii si mobila AMBIENT CONSTRUCT, AMBIENT INSTAL & ELECTRIC si DECOMOB.

Aceste manifestari expozitionale se adreseaza atat specialistilor, firmelor din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, comerciantilor, cat si publicului larg. Expozantii confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.

Una dintre numele de marca prezente la aceasta expozitie este Internorm®, cu soluții inovatoare pentru ferestre. Fiind singura marcă de ferestre din Europa cu nouă certificate pentru case pasive, Internorm® prezintă competenţa de lider pentru ferestre şi uşi eficiente energetic şi este liderul de marcă al Europei în ceea ce priveşte sistemele de ferestre termoizolante. Fiind primul participant al pieţei, Internorm dictează ritmul, şi crează un nivel calitativ în întreaga Europa. În cele mai moderne fabrici de ferestre din Traun, Sarleinsbach şi Lannach se dezvoltă şi se fabrică produse de calitate 100% „Made in Austria“.

Pe parcursul celor 5 zile de expozitie vor avea loc demonstratii practice si prezentari de produse sau solutii tehnice pentru constructii si amenajari.

Pentru vizitatori organizatorii au pregatit concursul “PREMIILE VIZITATORILOR”. Participarea la acest concurs se realizeaza prin completarea talonului primit la intrarea in expozitie si se depunerea acestuia in urna amplasata la standul de informatii. Extragerea taloanelor castigatoare va avea loc duminica, 3 martie 2013, ora 14.00. Castigatorii vor fi anuntati telefonic. Premiile sunt oferite de EXPO TRANSILVANIA, BAUMAX si SWEROM.

Lista premiilor oferite la concursul “PREMIILE VIZITATORILOR”:
Ø Betoniera 125L
Ø Roaba Limex 85L
Ø Masina tuns iarba Bosch
Ø Bormasina percutie Bosch
Ø Canapea

Program manifestari conexe:
28.02.2013 ora 12 Prezentare Sistem Knauf-Solutii complete pentru amenajari
29.02.2013 ora 12 Prezentare Sistem Termoizolant aKtivTHERM®

Program de vizitare:
27 februarie – 2 martie orele 10.00-18.00
3 martie orele 10.00-16.00

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!