Camorra Bar

Home $ Articole $ Recomandări $ Camorra Bar

by | Feb 25, 2013 | Recomandări

Camorra este un bar recent intrat in circuitul vietii de noapte, si nu numai, a Clujului si mai ales a complexului studentesc Hasdeu. Din octombrie 2012 il gasiti la numarul 57A pe Strada Hasdeu, cum cobori de la caminele de fete si o iei inspre Piezisa.

Numele este in stransa legatura cu tematica barului, de prima data cand auzi numele “Camorra” te duce cu gandul la italienii mafioti din zona de sud a Italiei stabiliti in New York.
Mafioti cu palarii de inceput de secol XX, trabucuri, poker, fete dragute, cladiri inalte si diverse alte elemente din New York-ul perioadei mafiote se regasesc pe peretii pictati ai barului. Langa bar, chiar si un ceas “Grand Central Terminal”.

La aceasta imagine si tematica ajuta si faptul ca barul este situat la etaj, oarecum ascuns de ochii oricarui trecator. La capitolul intimitate contribuie si impartirea sa pe doua etaje.

Nu doar pe pereti gasim fete simpatice, chelnerita a fost mai mult decat amabila si ne-a servit cu o cafea buna.
Din meniu am remarcat preturi studentesti si am retinut ca un vodka juice costa doar 6 lei, la fel ca si un Whisky sau Jager Apple, berea casei se serveste la 1L si costa tot 6 lei iar un Ursus sau o Timisoareana costa 3,5 lei.

Saptamanal sunt evenimente si petreceri tematice. Miercurea este o zi buna de petrecut cu buget restrans, shoturile fiind la oferta (2 lei), iar sambata este seara fetelor 😉

Ziua puteti trece pe acolo la o cafea si un suc (oferta intre h10.00 si h18.00 – 5 lei ambele), locul fiind unul comod si primitor.

Cateva poze cu barul:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!